En sløv start kostede dyrt for Skive FH 2

Profilbillede
dato

Fredag var scenen sat i Klaruphallen til et opgør mellem Nøvling IF og Skive fH 2. Skive fH 2 var på udebane og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 33-24.
Træner for Skive fH 2, Steffen Carstens, havde følgende kommentar til nederlaget:

Jeg må indrømme, at jeg er skuffet over, at vi ikke er tilstede og klar til kampen. Jeg er egentlig ikke så skuffet over, at vi taber, men når man spiller en første halvleg, som vi gjorde, kan man på ingen måder vinde en håndboldkamp på det her niveau. Vi havde inden kampen på taktikmødet lovet hinanden, at vi skulle være klar og spille en hård, fysiks kamp, men det formåede vi ikke og var hurtigt nede 13-20 til pause og så var kampen reelt afgjort

Steffen fortsætter:

Vi lavede vel ikke 5 frikast i første halvleg og det betød samtidig, at vi ikke fik mulighed for at løbe vores kontrafase, som vi er så afhængige af. Ingen tvivl om, at Nøvling var det bedste hold i dag. De er et solidt, rutineret og godt sammenspillet mandskab, der kender hinanden rigtig godt

Kampen gik dermed ikke som håbet for Skive fH 2, Steffen Carstens peger her på, hvad der mislykkes i opgøret:

Uha, næste gang skal vi op mod Mors/Thy og hvis vi ikke dér er klar fra starten, kan det gå hen og blive en grum oplevelse for vores hold. For de er et af de allerbedste hold i rækken og slog Nøvling med 12 mål i forrige spillerunde. Altså dem vi lige her tabte med 9 mål til. Så det siger næsten sig selv, at det i den grad handler om parathed og fight fra minut 1 i den kamp, der venter på torsdag

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der et lysglimt i mørket for Skive FH 2 og Steffen Carstens:

Dagens spiller blev Kristoffer Holm, der i målet stod med en imponerende redningsprocent på 47% efter, at han blev skiftet ind efter godt 23 minutter af første halvleg. Så han kunne være sin indsats bekendt, mens resten på dagen var under middel.

På torsdag den 25. november møder Skive fH 2 Mors-Thy Håndbold 2.
Kampen fløjtes i gang klokken 20:30 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 33-24 til Nøvling IF
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Steffen Carstens