De sublime Skive fH-piger vinder rækken efter en formidabel kamp

Skive fHs U15-piger kunne juble over at vinde A-rækken (Foto: Privat)
Profilbillede

Skive fHs U15-piger afsluttede A-rækken på nærmest perfekt vis, da de vandt over Morsø HK med en overbevisende sejr på 29-16. Holdets træner, Lea Krabbe, var utroligt glad for pigernes præstation og kaldte kampen for 'måske sæsonens bedste'.

I kampen mod Morsø HK var det især holdets forsvar, der dannede grundlag for sejren. Pigerne formåede at lukke ned for Morsø HKs angreb og skabte mange muligheder for kontraangreb. De var utroligt effektive i deres afslutninger og scorede mål på næsten alle kontramulighederne.

“Vi dækkede fremragende op. Vi gik højt op på deres backs, og det stressede deres spil rigtig meget. De lavede mange tekniske fejl, som vi løb kontra på. Vi laver vel en 9-10 mål på kontrafasen,” siger Lea Krabbe.

Holdets træner, Lea Krabbe, var imponeret over pigernes præstation og sagde, at det var fantastisk at se, hvordan holdet arbejdede sammen og støttede hinanden på banen.

“Jeg er utrolig glad for den måde, som kampen forløber. Vi spiller måske sæsonens bedste kamp, og det er jo et perfekt tidspunkt at spille sådan, når vi rigtig gerne ville vinde den her kamp. Alle byder ind på hver deres måde, så jeg er rigtig glad.”

Krabbe roser også Mathilde Bro og Reem Azzam for deres præstationer i kampen.

“Jeg synes, at Mathilde Bro spiller en kanon kamp. Hun får virkelig sat et godt aftryk i angrebet med en 7-8 mål. Samtidig havde Reem Azzam en rigtig god forsvarskamp. Hun fik virkelig “smadret” i gennem.”

Kampens resultat: 29-16 til Skive fH 2
Række: U15 Piger A

Kilde: Træner Lea Krabbe, Skive fH 2 - U15 Piger A