Blomster til enhver anledning i Breum

Foto: Jannie Pedersen. Døgnblomsten Skive
Profilbillede
dato

15 kilometer nord for Skive finder man byen Breum. I den lille by, på halvøen Salling, ligger Breum Blomster, hvor Jannie Bastrup Pedersen sidder som blomsterdekoratør på 13. år. VORES By Skive har taget en snak med Jannie om forretningen.

Det var tilbage i 2011, at blomsterbutikken så dagens lys for første gang, og Jannie Bastrup sætter et par ord på, hvordan det hele startede:

“Jeg havde lyst til at blive selvstændig efter endt læretid. Jeg synes der manglede en blomsterbutik i byen Breum.”

Sådan lyder ordene fra blomsterdekoratøren, der gennem 10 år har drevet Breum Blomster. Hun giver os et lille indblik i, hvilket koncept de slår sig op på. 

“Vi laver alt inden for blomsterbinderi - Fra vugge til grav. Barnedåb, bryllup og begravelse. Vi binder mange buketter i butikken, har specialopgaver, æresporte, rejsekranse, kurser og andre, specielle ønsker. Vi slår os op på et godt håndværk og en god kvalitet! Hos Breum Blomster sætter vi kundeservice i højsædet,” forklarer Jannie. 

Hun tilføjer i forlængelse heraf, at deres bestseller-produkt er buketterne. 

Hvem er de så i dag?

Siden starten i 2011 er der sket lidt af hvert. Her fremhæver Jannie Bastrup Pedersen følgende: 

“Efter kort tid blev Gitte Jespersen ansat, og en chauffør. Årene gik og endnu en ansat kom til. I dag har vi udvidet Breum Blomster meget, med blandt andet specialiteter, vine og brugskunst. Det afskårne sortiment er også blevet større år for år.”


Foto: Privat // Blomsterdekoratør og indehaver af Breum Blomster, Jannie Bastrup Pedersen

Udviklingen har bragt Breum Blomster til der, hvor de er i dag; en forretning der slår sig på helt unikke værdier.

“Vi slår på et godt håndværk og en god kvalitet! Hos Breum Blomster sætter vi kundeservicen i højsædet. Vi tager os altid tid til hver enkelt kunde og de specielle ønsker, de endt måtte have."

Jannie fortæller, at de tilbage i 2021 udvidede med en selvbetjenings-blomsterbutik, hvorfor navnet Døgnblomsten kom til. 

“Den nye teknologi gør det muligt, at butikken i Skive, Døgnblomsten, kan holde døgnåbent, som en ekstra service."

Her kan kunden sende en enkelt SMS til døren og så låser den op. I butikken kan de herefter betjene sig selv og betale med mobilepay.


Foto: Privat // Hos Breum Blomster finder du alt i buketter, både til værtinden, bruden, fødselaren osv. 

Døgnservicen finder du både i Breum og i Skive midtby. Det betyder, at Jannie både driver blomsterbutikken i Østsalling og sørger for, at døgnservicen spiller både i Breum og Skive. 

Den store butik på Viborgvej 77E har åbent døgnet rundt, året rundt. Her kan man handle buketter, specialiteter, brugskunst, gavekurve og sammenplantninger.” 

I dag består Breum Blomster af tre medarbejdere og budskabet er simpelt: “Kvalitet, service og et godt håndværk.”

Du finder meget mere om Breum Blomster v/Jannie Pedersen på deres Facebookside eller bestille blomster til alle anledninger på linket lige her. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Breum Blomster v/Jannie Pedersen