Bliv klogere på, hvad der skal til for at skrive en god sang

Profilbillede

Vil du gerne vide mere om den nye højskolesangbog og hvilke ting, der gør en sang god, så skal du tage med til sangaften i Skive Sognegård den 26. oktober.

Findes der noget bedre end at bruge en mørk og halv kold efterårsaften på at lytte til gode sange og interessante fortællinger. Nej vej. Og der vil blive fortalt, sunget og hygget, når Anne Odgård Eyermann besøger Skive Sognegård tirsdag den 26. oktober om aftenen. 

Anne Odgård Eyermann er sanger og musiklærer, og så har hun været med til at udvælge de nyeste sange, der er med i højskolesangbogen fra 2020.

Hun har altså været med helt inde i maskinrummet, når der blev arbejdet på den nye udgave af højskolesangbogen, og derfor er det interessant at høre hende fortælle, hvilke overvejelser udvalget havde bag de forskellige valg, de tog. 

Undervejs til sangaftenen vil Anne Odgård Eyermann kombinere fortællinger med sang og spil – hun vil synge og spille både fra den nye og den gamle højskolesangbog.

Sangaftenen er arrangeret af Grundtvigsk Forum på Skiveegnen i samarbejde med Skive Menighedsråd. Hvis du gerne vil være med, skal du betale entré, og det er gratis for medlemmer.

Kilde: Midt På Ugen