Bent driver grillvirksomhed med stor passion: “Hellere en god kundeoplevelse end ekstra mønt på kontoen”

Bent Soele har siden 2018 drevet virksomheden BS BBQ, og støbejernsprodukter fra Lodge er netop blandt årsagerne til starten (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I en gammel præstebolig i Dølby finder man Bent Soele, den lokale grillekspert, der siden 2018 har drevet sin egen virksomhed, BS BBQ. Hvad der startede som en passion for madlavning på grillen, udviklede sig til en succesfuld webshop og en fysisk butik i den gamle præstebolig.

Med sin lidenskab for grillning og kærlighed til kvalitetsprodukter har Bent skabt en virksomhed, der byder på unikke og håndplukkede varer til sine kunder.

Historien om BS BBQ begyndte for et par år siden, da en leverandør spurgte Bent, om han ikke var interesseret i at sælge deres produkter, var Bent ikke i tvivl.

“Jeg havde i et par år lavet en del mad på grill, og en dag blev jeg spurgt af en leverandør, om ikke jeg ville sælge hans produkter. Da jeg var stor fan af Lodge støbejernsprodukter, så var jeg ikke i tvivl. Så jeg kastede mig ud i at stable en webshop på benene, og det var starten.”

I begyndelsen var BS BBQ blot et lille kælderværelse i Bent og hans hustrus første hus.

Men som lageret voksede, og Bent fik flere idéer, der krævede flere maskiner, samt en fælles drøm om at komme væk fra byen, besluttede de sig for at købe den gamle præstebolig i Dølby for godt 1½ år siden.

“Der var plads til både en lille fysisk butik, som er åben efter aftale, og et værksted til mine maskiner - eller mit "rod", som fruen nok vil mene,” siger Bent med et smil.

En verden af kvalitetsprodukter
Bent er altid på jagt efter gode produkter fra hele verden, og han elsker det. Det har resulteret i flere ting, man kan finde i butikken.

“Det er blandt andet en speciel grilltang fra Australien, grillbriketter fra Grækenland, BBQ-krydderier fra Sverige og støbejernsprodukter fra USA,” fortæller Bent stolt.

Udover importerede varer har Bent også en passion for genbrug og bæredygtighed.

Han skaber selv produkter af genbrugstræ og tilbyder forskellige knivemagneter samt en grillskraber, der erstatter den traditionelle grillbørste og undgår risikoen for metaltråde i maden.

“Har man én gang prøvet at få metaltråd i munden, så ved man hvorfor det er smart med en grillskraber i træ.”

Renovering og genbrug for at mindske spild
Udover at tilbyde et bredt udvalg af produkter, har Bent også et talent for at forvandle gamle og brugte genstande til noget nyt og nyttigt.

Han sliber og renoverer knive, og han importerer endda brugte knive fra Japan for at give dem nyt liv i danske køkkener.

“Jeg elsker idéen om at genbruge og renovere for at mindske spild,” understreger han.

Kundetilfredshed er vigtigere end noget andet
En af Bents kerneværdier er personlig service og kundetilfredshed. Han går op i at skabe en god og personlig oplevelse for sine kunder. Hvis der opstår selv det mindste problem, er han hurtig til at finde en løsning, der efterlader kunden tilfreds.

“Jeg vil hellere have at kunderne får en god og personlig oplevelse ved mig, end at der går ekstra mønt på kontoen.”

“Jeg vælger personligt alt, hvad der bliver solgt i butikken, og kan jeg ikke stå inde for et produkt, så kommer det ikke på hylden,” slutter Bent Soele.

Du finder meget mere om BS BBQ på deres Facebookside og hjemmeside, eller aftale et tidspunkt med Bent om at besøge den fysiske butik på Rudemøllevej 66.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: BS BBQ