Astrid Cordes giver koncert i hendes hjemby Skive

Astrid Cordes & Una Skott_Bjørn Giesenbauer
dato

Astrid Cordes, som har rødder i Skive, funkler på Danmarks alternative pop scene med sin nye EP-trilogi, ‘Hurry Up and Kiss Me While the Baby’s Still Asleep’.
 
Sammen med sit band spiller hun fredag d 14. juni kl.18.15 – 19.00 på Kulturtorv (Rådhustorvet), der arrangeres af Kulturelt Samråd. Koncerten er en del af Skiveegnens Kulturuge og det er gratis at deltage.
 
I en anmeldelse fra Astrids sidste udgivelse står ”Indierock fra øverste hylde og af fineste kvalitet, der er med til at gøre dette album til en af kandidaterne til årets danske rockalbum.”
 
Uanset om du tuner ind på P2, P3, P4, P5 eller P6 BEAT, er der gode chancer for at støde ind i Astrid Cordes, der med radio-favoritter som ‘Too Soft’, ‘Male Lead’ og ‘Heather & Pine’ for alvor har slået rødder i den danske alternative popscene efter tiden med Shy shy shy.
 
”Jeg har aldrig oplevet noget, der aktiverede så stor en del af mit følelsesregister på én gang, som at få et barn. Det er totalt uoverskueligt og fuldstændig selvfølgeligt, smukt og skrækindjagende. Det giver mig styrke og sårbarhed, det fylder alt og intet på samme tid. “Alt er forandret og alligevel er alt det samme.”
 
Sådan beskriver Astrid Cordes oplevelsen af at blive mor for første gang. En oplevelse der på forunderlig vis også har fostret tre uafhængige, men alligevel sammenhængende værker om livet, som de seneste år er passeret i sine små og store øjeblikke
Kilde: Kulturelt Samråd Skive
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.