Andreas Hedegaard bomber igen for Skive IK

Profilbillede
Alexander Engstrøm Wøhlk

Skive IK's Serie 6-herrer tog søndag eftermiddag imod Sydmors IF på hjemmebane. Det var en kamp, hvor bølgerne gik højt med masser af fight holdene iblandt og i sidste ende fandt opgøret ikke en vinder - men begge hold gik fra banen med ét enkelt point hver. 

Sydmors IF var søndag kommet på besøg hos Skive IK's Serie-6, 2-mandskab, og det skulle vise sig at blive en kamp - hvor målene hele kampen igennem lå og ulmede. 

Hjemmeholdets spillende træner Andreas Hedegaard var i kampens anledning endnu en gang i hopla og havde taget målstøvlerne med. Siden han er kommet til holdet er det indtil videre blevet til 42 mål i 15-16 kampe, simpelthen et imponerende målsnit med omkring de 2,5 mål pr. kamp.

Målformen skulle vise sig at være intakt hos Skives topscorer, da han laver to mål i kampen. Indtil videre er han ikke gået fra banen uden at score for Skive. 

Desværre for hjemmeholdet havde udeholdet også medbragt målformen - da de laver to mål i en kamp. der var meget jævnbyrdig og fair, som også afspejler sig i resultatet, da kampen ender 2-2.

Ifølge spillende træner og tomålskytte for Skive IK, Andreas Hedegaard, var det et fint resultat, hvor holdet kæmpede en brav kamp.

"Holdet gjorde det fint og kæmpede, det er jeg glad for. Vi scorede på de fleste af vores chancer, men hvis vi har været lidt mere skarpere foran målet, kunne vi nok godt ha' taget sejren i dag". 

Resultatet betyder, at Skive IK ligger på tredjepladsen i puljen. De ser dog frem mod næste kamp, der er et fordelagtigt matchup for skibonitterne, der tror, at de napper tre point og ryger op på puljens første- eller andenplads.

Kilde: Andreas Hedegaard, træner