Årets julemarked på den gamle borg

Profilbillede

Findes der noget bedre end et magisk julemarked kombineret med smukke historiske bygninger? Ikke for en jule-elsker, og er du det - er det i weekenden, du kan besøge julemarkedet på Spøttrup Borg.

Er du til juleknas, julekor og ren julehygge, så er det i weekenden på årets første advent, at Spøttrup Borg slår portene op til et hyggeligt og traditionsrigt julemarked. Det er søndag den 28. november fra klokken 9.00 til 16.00.

Der er julehygge for alle både store og små unge og gamle på borgen, hvor der naturligvis er boder med skønne julesager som kranse og juletræer og andre kreative ting, du kan købe.

Tager du familien med, kan I lave halmbukke eller deltage i julekalenderskattejagten, og når I bliver sultne, kan I købe gløgg og æbleskiver i krostuen, eller smutte forbi efter klejner fra bageren Sevel, og når I er i gang med lækkerierne, kan I også købe en pose brændte mandler med hjem til senere.

Det er et julemarked med garanteret hygge – og hvis I gerne vil undgå at stå i kø til billetter, kan de købes på forhånd på www.museumsalling.dk. De kan også købes på dagen, og husk at tage jeres coronapas med til indgangen.

Kilde: Museum Salling