Vil du opleve Halloween-uhygge? Kig forbi KulturCenter Skive

Profilbillede
dato

Hvis dig og børnene trænger til at opleve lidt god Halloween-stemning, så gå en tur forbi KulturCenter Skive, der har pyntet indgangspartiet som et spøgelsesslot.

Ingen Halloween uden en masse uhygge, spøgelser, græskar, spindelvæv og udklædte børn og huse – når det er Halloween i slutningen af denne måned, så er det for mange efterhånden obligatorisk, at den skal have ekstra krudt med de uhyggelige elementer, og det gælder altså også hos KulturCenter Skive, som har dekoreret indgangen i ægte uhygge med en imitation af et spøgelsesslot, der minder umiskendeligt om Draculas Slot, skriver Skive Folkeblad.

Det vil helt sikkert være et hit hos de fleste børn at få en tur forbi det oplyste slot, som er kommet op i passende tid til også at underholde de mange børn, der i de her dage holder efterårsferie.

Det er ikke kun udenfor, at stemningen er uhyggelig. Indenfor er der også pyntet op til Halloween, og de mange ferieramte børn kan nok finde noget at underholde sig med i Kulturcentret, der er flot dekoreret – her vises desuden film for både børn og voksne.

Så mangler du et lille stop på din runde rundt med børnene i efterårsferien, så er det oplagt at bruge lidt tid på at kigge på den flotte indgang til KulturCenter Skive. 

Kilde: Redaktionen