Vigtig sejr til Skive fH i 2. division

Profilbillede
dato

Skive fH 2 skulle forsøge at stjæle to point fra Elitesport Vendsyssel 2, da slaget skulle stå i Idrætscenter Vendsyssel. Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 28-30 til stor glæde for cheftræner, Steffen Carstens.

Det var endnu meget vigtig sejr i en god uge for os, hvor vi nu har vundet over to andre hold fra bundregionen i denne uge. Det var en 4-points kamp som nu har givet os lidt luft ned til de nederste hold i rækken og det er klart at det giver lidt "ro på bagsmækken".

Den tilfredse cheftræner satte ord på sit holds pragtpræstation.

Kampen startede meget lige og efter 10 minutter var vi bagud 4-6. Vi justerede lidt og gik frem i en lidt mere offensiv forsvarsformation og det gav pote og betød vi vi vandt de næste ca. 10 minutter med 9-1 og kom foran 13-7. Vi lokkede Vendsyssel i nogle fælder og tvang de "rigtige" spillere til at tage afslutninger og vurderinger. Det gav os en række kontramål, og hvor vi i forrige kampe har været lidt uskarpe, så scorede vi i første halvleg på stort set alt.

Carstens fortsætter:

Desværre blev William Skovsager kort ind i anden halvleg skadet og kunne ikke spille videre. Det gav noget uro og da Vendsyssel samtidig gik frem i mandsopdækning af Frederik Sass, blev vi presset og vi fik resten af kampen sværere ved at spille os til de gode muligheder. Så de sidste 20-25 minutter blev kampen "kriget" hjem og hver gang Vendsyssel kom på minus 2 eller 3, så svarede vi hurtigt tilbage og sejren var ikke for alvor i fare, eftersom vi førte med 3 mål inden det sidste spilleminut.

En overordnet positiv dag for Skive fH 2 - hvor cheftræner Steffen Carstens især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Frederik Sass var med 13 scoringer vores helt store profil. Men defensivt stor også Kristoffer Kvistgaard og Peter Beregaard stærkt i billedet. på en dag hvor stort set alle bidrog til den meget vigtige sejr.

På fredag den 19. november møder Skive fH 2 Nøvling IF. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 i Klaruphallen.

Kampens resultat: 28-30 til Skive fH 2
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Cheftræner Steffen Carstens