Vanvittig kamp da målene fløj ind i begge ender

Skive IK Old Boys (Foto: Klaus Løndal)
Profilbillede
dato

Efter en hård og målrig kamp endte onsdagens opgør mod Skals FF med, at Skive IK indkasserede et nederlag på 6-5.

Spillende træner Klaus Løndal reagerer på kampen:

“En vanvittig kamp, hvor de to hold var væsentligt bedre til at angribe end at forsvare. Det er klart, at vi skal vinde en kamp, hvor vi laver 5 mål - og oveni købet har chancer til 4-5 stykker mere. Vi brænder bl.a et straffespark ved John Dyring. Men i dag spiller vi stort set uden at forsvare, og det er selvfølgeligt ikke godt nok, men vi må rose Skals for at udnytte det.”

Selvom man havde håbet på mere, så måtte Skive IK konstaterer, at præstationen ikke var nok til at hive sejren hjem. Løndal mener, at der er plads til forbedring:

“Vi skal klart have løst defensiven. Det var skidt i dag, men det starter jo længere fremme på banen. Vi skal alle gøre det bedre næste gang.”

I næste omgang er det Viborg Sdrm. IK, Skive IK møder til et opgør på Egeris Idrætsanlæg. Kickoff klokken 19:00, onsdag den 15. juni.

Kampens resultat: 6-5 til Skals FF
Række: M+32 B 11M - Forår/Efterår 2022

Mål
5'1-0
10'1-1Kris johansen
20'2-1
30'3-1
40'4-1
45'4-2Simon Rasmussen
48'4-3Nicklas Kjær
55'5-3
62'5-4Simon Rasmussen