Utrolig kamp: Skive fH stjal point i sidste sekund

Idrætsefterskolen Lægården 2 - Skive fH (Foto: Steffen Lindorff)
Profilbillede

Torsdag klokken 19:45 var Skive fH på besøg i Idrætsefterskolen Lægaarden Holstebro, hvor Idrætsefterskolen Lægården 2 ikke ville lade gæsterne komme let til fadet.

Efter en højintens affære endte kampen noget så sjældent som uafgjort - 23-23 - og træner for Skive fH, Steffen Lindorff reagerede således på kampens udfald.

“Jeg synes, at det var en utrolig god kamp. Den var så intens, velspillet og der var god gas gennem hele kampen. Kampens resultat viser jo også, at den var spændende. Vi skulle rejse os fra sidste kamp, hvor vi blev slået på en scoring tre sekunder før tid, og skæbnen ville jo så i dag, at vi udligner på en scoring to sekunder før tid - det var fedt!

"Det ene point er selvfølgelig utrolig dejligt, men havde vi tabt kampen, så ville jeg stadigvæk have været glad for den måde, som vi spiller på. Alle spillere byder ind, og det gør bare tingene meget nemmere. Vi tør slå os i duellerne, vi tør tage ved i forsvaret og så retter vi faktisk på vores fejl i dag, hvilket jeg synes, har været vores 'problem' i mange kampe."

"Og så må jeg også rose Lægårdens elever, som var i hallen og se kampen. De lavede en god stemning, og det var utrolig fedt at spille i de rammer.”

Det sker ikke særlig tit, at håndboldkampe ender uafgjort, ifølge træner Lindorff var holdets præstation en blandet fornøjelse set fra bænken af.

“Det er svært at finde noget i den her kamp, da jeg faktisk synes, at vi spiller godt gennem store del af kampen. Men et vigtigt fokuspunkt er vores disciplin i forsvaret. Som nævnt, så spillede Lægården lange angreb, og det udfordrede vores tålmodig. Når de havde spillet 50-55 sekunder, så blev vi utålmodige og begyndte at bryde ud af konceptet, hvilket så resulterede i, at de fik nogle trælse mål.”

Mathilde Bruun brillerede på sin gamle hjemmebane
Træner for Skive fH, Steffen Lindorff, fremhævede kort efter kampen nogle iøjnefaldende takter fra sit hold, som han tager med til næste kamp.

“Jeg synes, at vores målmand, Mathilde Bruun, spillede fantastisk. Hun gjorde det simpelhent kanon. Hun stod med stor selvsikkerhed og havde mange redninger, og det var bare dejligt at se hendes udstråling, når hun tog den ene bold efter den anden."

"Jeg tror også, at Mathilde er glad for den her kamp, da hun er tidligere elev på Lægården. Så det var nok en god fornemmelse for hende at tage point på sin gamle hjemmebane.”

På tirsdag den 29. marts møder Skive fH Holstebro Håndb.90. Kampen fløjtes i gang klokken 20:15 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 23-23
Række: U-17 Pige 2. Division

Billeder fra kampen


Idrætsefterskolen Lægården 2 - Skive fH (Foto: Steffen Lindorff)


Idrætsefterskolen Lægården 2 - Skive fH (Foto: Steffen Lindorff)

Kilde: Træner Steffen Lindorff, Skive fH - U-17 Pige 2. Division