Uhyrevigtig sejr i sidste sekund for Skive fH-herrerne

Profilbillede
dato

Skive fH 2 skulle forsøge at stjæle to point fra Løgstør HK, da et vigtig slag skulle stå i Lanternen.

Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 28-29 til stor glæde for træner, Steffen Carstens.

Puuha, det var en yderst vigtig sejr vi fik hevet hjem! Og det er kun de to point vi tager med, for spillet var ikke prangende. Jeg tror, at kampens betydning sad i baghovedet på nogle af spillerne. Vi vidste godt at vi med et nederlag, for alvor ville blive viklet ind i nedrykningskampen. Nu vandt vi og har lagt en smule afstand til de to nederste, som betyder direkte nedrykning.

Steffen Carstens uddyber:

Det blev en arbejdssejr efter en meget svær for kamp for os. Vi vidste godt at det ikke ville blive nogen nem opgave. Det var mere eller mindre Løgstørs sidste chance hvis de skal overleve i rækken, så jeg var godt klar over at de vil komme med 110%. Det var mine spillere ikke klar på og vi ramte intet forsvarsmæssigt i en første halvleg, som vi et eller andet sted kun var "heldige" med, at tabe med tre mål.

I pausen blev der talt med store bogstaver, og der skulle en helt anden indstilling til, hvis vi skulle vinde kampen, Vi kom dog yderligere bagud med 22-17, før tingene begyndte at vende for os. Vi mandsopdækkede deres bedste spiller, og langsomt begyndte vores krydsspil at fungere, og det kunne Løgstør ikke stå imod.

Det betød, at Morten Hamann Harritz og Markus Nautrup langsomt nærmest bombede os tilbage i kampen, og vi fik kontakt ved 24-24. Herefter fulgtes vi ad til 28-28, og vi havde bolden til sidst hvor William Skovsager fra distancen kunne score sejrsmålet 5 sekunder før tid.

Den tilfredse træner satte også et par afsluttende ord på sit holds pragtpræstation.

I starten var der ikke meget der fungerede for os. Vi var ualmindeligt tamme rent defensivt. I anden halvleg fik vi bedre fat, tacklingerne sad bedre og det bar vi med op i angrebet hvor timingen i vores aftaler var blevet noget bedre. Samtidig fik vi løbet noget kontra og hurtig midte og man kunne se, at vi var i bedre fysisk form end Løgstør og de havde svært ved at modstå vores pres de sidste 20 minutter.

En overordnet positiv dag for Skive fH 2, hvor træner Steffen Carstens især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Stor ros til Morten Hamann Harritz som efter en langvarig skulderskade fik comeback. Han tog noget ansvar både i forsvar og angreb og han scorede 4 fremragende mål fra distancen, det ene nærmest flotter det andet. Og så var det dejligt at William Skovsager var tilbage i hans vante rolle som flittig målscorer, efter et lille formdyk.

I aften, den 8. februar, møder Skive fH 2, Stoholm IF. Kampen fløjtes i gang klokken 20:15 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 28-29 til Skive fH 2
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Steffen Carstens, Skive fH 2 - 2. Division Herrer