U17-Pigerne fra Skive fH tabte trods flyvende start

Profilbillede
dato

Søndagens opgør mellem Skive fH og Holstebro Håndb.90 endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til mandskabet fra Skive fH.

Det er en kamp, hvor vi kommer flyvende fra start, og kampen bliver spillet på vores præmisser, men efter 10 minutters spil, så taber vi fuldstændig momentum og er bagud med 6 mål ved pausen. Ligesom sidste kamp mod Holstebro, så laver vi et comeback, hvor vi er tæt på at udligne på en kontra ved stillingen 19-20, men skuddet bliver desværre taget af keeperen. Luften gik lidt af ballonen, og vi kunne ikke få lukket hullet op til Holstebro, som igen vinder fortjent.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra træner, Steffen Lindorff.

På trods af, at Skive fH blev besejret af Holstebro Håndb.90, er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, træneren lægger vægt på:

Julie Toft arbejdede rigtig godt i forsvaret, og samtidig får hun indstillet kanonen i 2. halvleg og får scoret nogle gode og vigtige mål, så hun fortjener lidt ekstra ros i dag. Alle spillere fortjener dog ros for moralen og comebacket i 2. halvleg.

Lindorff mener, at holdet skal oppe sig på visse punkter, inden næste kamp:

Vi skal simpelhent bevarer gejsten og troen på tingene, selv når det er svært. Vi kan jo ikke bruge 30 min. hver gang på at blive klar. Det går simpelthen bare ikke. Vi ligner desværre nogen, som er på vej til begravelse, og det hjælper bare ikke, når det ikke fungerer. Vi er måske lidt ramt på selvtilliden, fordi vi desværre har fået to nederlag i streg mod en dygtig modstander, så vi skal op på hesten og tilbage på sporet.

Den næste modstander, mandskabet fra Skive fH møder, er Thy Håndbold/Skyum 2.
De spiller på Skyum Idrætsefterskole torsdag den 18. november med kampstart klokken 19:00.

Kampens resultat: 21-24 til Holstebro Håndb.90
Række: U-17 Pige 2. Division

Kilde: Træner Steffen Lindorff