Trods udfordringer: LS Autoteknik ApS oplever tilgang af kunder

Fyldt værksted hos LS Autoteknik // Per Laigaard
Profilbillede
dato

Per Lajgaard gør status: Året der er gået i LS Autoteknik ApS.

Endnu et år er gået hos virksomheden, LS Autoteknik ApS, i Skive og sammen med den 41-årige ejer og værkfører, Per Lajgaard, kigger vi tilbage på de seneste 365 dage.

“Vi har glædeligt oplevet, at vores kunder har fulgt med os ved vores flytning, ligesom vi trives med de nye omgivelser. Samtidig har vi set en fin tilgang af nye kunder.”

Per fremhæver lyspunkterne, der giver grund til optimisme for Skive-virksomheden og fortæller, hvad der er gået særligt godt:

“Vi har haft rygende travlt med at indrette os og falde til i de nye lokaler, som vi flyttede i 1. maj 2021. Vores åbningsreception d. 4. september 2021 gik over alt forventning, hvor vi taknemligt tog imod mange besøgende," fortæller Per og fortsætter:

"Derudover har vi budt velkommen til Skive Bilsalg som nye lejere af udstillingen og vi har netop sat sejl for en ny hjemmeside, som forventligt søsættes inden sommeren er ovre.”

Så der er sket meget godt for LS Autoteknik ApS i den seneste tid, dette endda til trods for, at Per og resten af firmaet har mødt en del udfordringer.

“Vi har i perioder oplevet flere udfordringer med at skaffe reservedele og dæk i den seneste tid, så her har benarbejdet været ekstra tidskrævende, men med gode samarbejdspartnere, tålmodige kunder og mulighed for gratis at kunne låne en bil, har vi sammen fået tingene til at lykkedes. Men ja, det har været et udfordrende år på mange måder og ikke mindst pga. Covid-19 og krig.”

Sådan lyder det fra ejer og værkfører, Per Lajgaard, der har været i LS Autoteknik ApS i 11 år. 

Du finder meget mere om LS Autoteknik ApS på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen