Tre på stribe: Skive fH-pigerne henter en storsejr

Skive fH U15 Piger (Foto: S. Lindorff)
Profilbillede
dato

Skive fH's U15-piger har fået en flyvende start på sæsonen, og lørdag skulle pigerne forsøge at stjæle to point fra Tvis, da slaget skulle stå i Tvis Centret.

Her viste Skive storspil, da de nuppede sejren og de to point med hele 16-31. Dette vakte stor glæde for Skive-træner, Steffen Lindorff:

“Jeg er utrolig glad for sejren, og den måde vi spiller på. Det var en god kamp for os i begge ender, hvilket resultatet også viser.”

På mange måder gik alting op i en højere enhed for Skive fH. Spillet flød bare, men det var særligt forsvaret der var utroligt stabilt. Det er vigtigt for holdet, mener Lindorff:

“Det var nok en af de bedste forsvarskampe i sæsonen so far, og det var virkelig vigtigt for os, at vi fik det stabiliseret, da det har haltet lidt i perioder. Samtidig buldrer vi derud på vores andenbølge kontra, som giver os de lette mål. Så de to ting hænger godt sammen, og det var fedt, at lykkes ekstra meget i dag.”

Skive fH-pigerne have en masse at juble over efter sejren, for de var i særdeleshed de dygtigste på banen. Steffen Lindorff nævner, at holdets stregspiller fortjener et ekstra skulderklap for hendes præstation i lørdagens kamp:

“Det er rigtig svært i dag at pege en eller flere spillere ud, da det her var en kollektiv indsats, og alle bød ligemeget ind. Men vores stregspiller, Caroline Vindum, dækkede virkelig flot op i forsvaret og samtidig noterede hun sig også for en 6-7 mål, tror jeg. Hun var rigtig god i dag, og det fortjener et skulderklap.”

På lørdag den 29. oktober skal Skive fH i kamp mod Thy Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 12:10 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 16-31 til Skive fH
Række: U15 Piger 2. Division

Kilde: Træner Steffen Lindorff, Skive fH - U15 Piger 2. Division