Tilfreds træner trods FC Salling-nederlag til topholdet: "Drengene spillede en suverænt god kamp"

FC Salling - Talent FC Academy (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I lørdagens kamp på Egeris Idrætsanlæg mødte FC Salling rækkens tophold, Talent FC Academy. Desværre for FC Salling endte kampen med en 0-3 sejr til udeholdet.

Allerede i det sjette minut af kampen scorede Sebastian Santos for Talent FC Academy og bragte dem i front. FC Salling forsøgte at komme tilbage i kampen, men det var Rasmus Groth fra udeholdet, der scorede det næste mål i det 43. minut.

I anden halvleg fortsatte Talent FC Academy med at dominere kampen, og i det 60. minut scorede Felix Mathiesen det tredje og sidste mål for udeholdet.

Efter kampen udtalte cheftræner for FC Salling, Morten Bülow, at han var stolt af holdets indsats, selvom de ikke fik point med hjem. Han fremhævede holdets boldbesiddelse og aggressive spil, men påpegede også, at de skal arbejde på at forbedre deres afleveringer og førsteberøringer.

"Vi skulle møde rækkens tophold, så vi var lidt spændte. Men jeg må sige drengene spillede en suverænt god kamp, hvor vi er det boldbesiddende hold hele kampen igennem. Vi spiller noget rigtig god fodbold, hvor vi tør have bolden. Vi er aggressive i vores nærkampe, og jeg syntes vi havde fortjent et point, men TSA er fysisk stærke og de vinder i dag."

“Jeg synes, at alle bød ind i dag. Vi stod sammen som et hold, så jeg syntes det var en holdindsats i dag, som jeg er utrolig stolt af.”

Selvom FC Salling ikke fik point med hjem i dagens kamp, kan de være stolte af deres indsats og fortsætte med at arbejde på at forbedre deres spil i de kommende kampe.

Kampens resultat: 0-3 til Talent FC Academy
Række: U13 Drenge Liga

På torsdag den 25. maj skal FC Salling møde Støvring IF. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Støvring Stadion.

Kilde: Cheftræner Morten Bülow, FC Salling - U13 Drenge Liga