Teknisk supporter

Profilbillede
dato

Vi søger en teknisk supporter til kontoret i Skive - er det dig?

Da en af vores teknsike supportere har fået nye udfordringer internt i organisationen, søger vi nu en ny teknisk supporter til vores kontor i Skive. Du får nu muligheden for at bive en del af en fagligt velfunderet afdeling, med en bred vifte af udfordrende opgaver i hverdagen.

Jobbet

Vi søger en skarp teknisk supporter, der kan bringe sin tekniske viden i spil over for både servicemontører, egne mekanikere og vores kunder. Du får et alsidigt job som teknisk supporter for mærkerne Manitou, McCloskey og Weycor. Dine primære arbejdsopgaver er at yde brugersupport til vores udlejningskunder, hjælpe montører og mekanikere med teknisk support, undervise teknikere internt og stå for brugerinstruktioner hos udlejnings- og storkunder.

Personlige egenskaber

Som person skal du kunne arbejde selvstændigt, ansvarsfuldt og målrettet med opgaverne. Vi forventer at du er udadvendt, god til at skabe tillid og forstår værdien i at formidle din tekniske viden. Derudover hjælper det at have en humoristisk indstilling og en vis portion ordenssans. Samtidig er det vigtigt at være fleksibel og holde hovedet koldt, hvis der pludseligt opstår et akut behov for din indsats.

Faglige egenskaber

Du er uddannet mekaniker inden for entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner. Du har brugt din uddannelse i praksis i flere år og har relevante erhvervserfaringer på området. Det er afgørende, at du har en høj faglig ekspertise inden for el og hydraulik. Samtidig er du skarp til at formidle din tekniske viden over for forskellige målgrupper – både internt og eksternt. Du har desuden et indgående it-kendskab inden for Office- pakken. Engelsk er hovedsproget i kontakten med vores leverandører, så det har du styr på i både skrift og tale.

Vi tilbyder

Se frem til et spændende, berigende og udviklende job hos Scantruck, hvor der er højt til loftet, masser af skønne kolleger, attraktive medarbejdergoder og udfordrende opgaver hver eneste dag. Du får løn efter kvalifikationer og i forhold til din baggrund. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Scantruck A/S, Katkjærvej, 7800 Skive

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029888

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet