Sygeplejerske til rehabiliteringsafsnit på Marienlyst Plejecenter - Skab værdige liv i højt tempo

Profilbillede
dato

Brænder du for at arbejde med de komplekse borgerforløb i et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på udvikling og samarbejde på tværs?

Vil du bidrage til at skabe en god arbejdsplads, hvor faglighed og arbejdsmiljø understøtter beboernes hverdagsliv? Så læs mere her
Vi mangler en sygeplejerske pr. 1. august 2024 til en dag og aftenvagtsstilling med weekendvagt hver 3. uge.

Gnisten er en del af Marienlyst Plejecenter og er et rehabiliteringsafsnit med 21 midlertidige pladser, samt 3 akut pladser. Der er tæt samarbejde med sygeplejerskerne på plejecenteret Marienlyst.

Gnisten arbejder hver dag med det mål at give vores beboere de bedste muligheder for et godt og værdigt liv. Beboerne på Gnisten har meget forskelligartede udfordringer. Fælles for dem, og deres pårørende, er at de befinder sig i en nyopstået situation, hvor de har fået brug for øget hjælp fra fagpersoner. Derfor er der stor fokus på samarbejdet mellem sosu, sygeplejersker og terapeuter.

Vi tilstræber at alle sygeplejersker på Gnisten har akut uddannelsen, så det kan du forvente at få tilbudt.

Vi lægger vægt på både din faglighed og din personlighed
Vi forventer, at du har en relevant sundhedsfaglig uddannelse, så du kan løse opgaverne på et højt fagligt niveau. Udvikling er et nøgleord hos os og vi tilbyder løbende kompetenceudvikling indenfor relevante områder. Vi er nysgerrige og arbejder løbende med forskellige udviklingsprojekter, der skal medvirke til at vi er rustet til udfordringerne på sundhedsområdet.

Det er for eksempel

  • Triagering: Vi afholder daglige møder, hvor vi drøfter hver enkel beboers situation og behov
  • Den rehabiliterende tankegang: Vi støtter beboerne i at leve et så selvstændigt liv så muligt, så længe som muligt
  • Elektronisk dokumentation: Vi dokumenterer via vores omsorgssystem Nexus
  • Personcentreret omsorg: Vi bliver undervist i personcentret omsorg og arbejder efterfølgende efter den særlige metode i forhold til vores beboere

Udover dine faglige kompetencer, så vægter vi også dine personlige kompetencer højt
Der er sjældent to dage der er ens på Gnisten. Du kan forvente, at der ofte er travlt og derfor er det vigtigt at du trives i et højt tempo. Både beboere, deres pårørende og dine kollegaer er afhængige af dig og din indsats. Derfor er det vigtigt, at du er mødestabil og fleksibel. Vi løfter i flok og stræber efter at gøre os umage hver dag og vi arbejder sammen om at nå vores fælles mål; at give vores beboere de bedste muligheder for et godt og værdigt ældre liv. Det gør vi ud fra en anerkendende og respektfuld tilgang til både beboerne, deres pårørende og til hinanden som kollegaer. Samtidig er vi sammen om at skabe et trygt og godt arbejdsmiljø, hvor vi løser tingene gennem dialog.

Det kan du forvente hos os
Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi en grundig og individuel introduktion til opgaverne samt en mentorordning, så du får en fast kollega, som du kan gå til med spørgsmål.

Når du er kommet godt i gang, vil fokus være at vi sammen tilrettelægger plejen og den praktiske hjælp med udgangspunkt i beboerens situation og i kommunens kvalitetsstandarder. Samarbejde med beboerne og deres pårørende altid tager udgangspunkt i respekt, ansvar og livskvalitet.

I Skive Kommune har vi fokus på udvikling, trivsel og ordentlighed
Vi arbejder ud fra værdierne udvikling, trivsel og ordentlighed – det betyder blandt andet at vi har værdibaseret ledelse og en lav magtdistance. Som ansat ved Skive Kommune er du en del af en sundhedsordning, der bl.a. omfatter fysioterapi, zoneterapi, coachingtilbud og mulighed for træning. Derudover har vi en række aktive foreninger; personaleforeningen, kunstforeningen og sportsforeningen og en feriefond.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere,
så er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at komme ud og se plejecenteret efter aftale med Leder Pia Timmers på telefon 20 71 26 19.

Du kan læse mere om vores plejecentre på www.po.skive.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ansættelsesdato
1. august 2024, eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist
20. juni 2024.
Samtaler afholdes den 24. juni 2024.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Plejecenter Marienlyst, Marienlystvej, 7800 Skive

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055791

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet