Steffen Lindorff: "Vi taber til et bedre hold i dag"

Skive fH U17 Piger 2. Division (Steffen Lindorff)
Profilbillede
dato

Skive fHs U17 Piger skulle forsøge at hente en sejr i søndagens opgør mod Holstebro Håndb.90, da mandskabet besøgte Gråkjær Arena Holstebro.

Desværre skulle det ikke være så vel, da Skive fH måtte se sig besejret med 34-24 til modstanderne, til stor ærgrelse for træner, Steffen Lindorff.

Vi møder et utrolig godt Holstebro-hold, som vi har stiftet bekendtskab med et par gange. De er dygtige på kontra, og samtidig står de rigtig godt i forsvaret. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi taber med 10 mål, men set over kampen er det ikke ufortjent. Vi taber bare til et bedre hold i dag.

Lindorff understreger, at præstationen kan forbedres:

Som nævnt, så det udtryk vi efterlader kampen med, ville jeg ønske, at vi havde gennem 60 min. Vi virkede modløse i 1. halvleg, hvor vi ikke rigtig kæmpede for hinanden, men havde lidt en opgivende attitude, fordi tingene ikke fungerede.

Næste kamp bliver også mod en god modstander, og hvis vi har tænkt os spille med samme udtryk ligesom 1. halvleg i dag, så bliver det lange og svære 60 min.

Kampen ender som sagt med, at Skive fH må tage hjem uden point, men træneren fremhæver dog særligt to spillere:

Vi havde til dagens kamp lånt en 1. års U15 spiller, og hun fortjener et kæmpe skulderklap. Hun er normalt bagspiller, men blev brugt på stregen, hvor hun får scoret og tilkæmpet sig et straffekast, og det er sgu sejt bare at være 'ice cold' som 1. års U15, i en U17 kamp. Så et kæmpe skulderklap til Sofie Toft.

Samtidig fortjener Victoria Blach Vestergaard også ros. Hun kæmper en hvis legemsdel ud bukserne i samtlige 60 minutter. Hun steppede op i dag, og det håber jeg, at hun tager med videre til de næste kampe.

På mandag, den 7. marts, møder Skive fH modstand af Lyngs Idrætsefterskole HK. Kampen fløjtes i gang klokken 19:45 i Lyngs Idrætsefterskole.

Kampens resultat: 34-24 til Holstebro Håndb.90
Række: U-17 Pige 2. Division

Kilde: Træner Steffen Lindorff, Skive fH - U-17 Pige 2. Division