Spænding helt til det sidste for Skive fH-pigerne

Skive fH - U-15 Pige 1. Division A (Foto: Pia Klostergaard)
Profilbillede
dato

Lørdag var scenen sat i Hallen Park Vendia i Hjørring, til et opgør mellem Hjørring Håndbold og Skive fH. Skive fH var på udebane og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 28-27.

Træner for Skive fH, Kenneth Bro Veilgaard, havde følgende kommentar til nederlaget.

Pigerne spillede en flot kamp, hvor det var de små ting der gjorde udslaget. Vi fulgtes stort set ad hele kampen, undtagen i anden halvleg, hvor vi kom bagud 4 mål. Dog kom vi stærkt tilbage og holdte kampen tæt til sidste minut.

Kampen gik ikke som håbet for Skive fH, og Kenneth Bro Veilgaard peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

Vores forsvarsspil var okay, men manglede nogle gange lige det sidste. Lidt flere redninger fra vores to målmænd havde også været rart, specielt i anden halvleg.

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der også positive takter at tage med fra kampen, ifølge træner Veilgaard.

Alle pigerne sloges som små krigere. Det er lige det vi vil have, og så er det bare mega ærgerligt vi ikke får et point i dag.

Søndag den 27. februar møder Skive fH Hadsten Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 28-27 til Hjørring Håndbold
Række: U-15 Pige 1. Division A

Kilde: Træner Kenneth Bro Veilgaard, Skive fH - U-15 Pige 1. Division A