Skive-piger måtte nøjes med uafgjort i lokalopgør

Skive fH 2 U15 Piger A (Foto: P. Seerup)
Profilbillede

Lørdag klokken eftermiddag var Skive fH 2 på besøg i Sallinghallen hvor HRH/Oddense ikke ville lade gæsterne komme let til fadet.

Efter en højintens affære endte kampen noget så sjældent som uafgjort, 11-11, men Skive-træner, Peter Seerup, var alt i alt tilfreds med det ene point.

“Vi spiller en rigtig god kamp. Vores forsvar står perfekt med en masse god energi og gode taklinger, hvilket resulterer i gode redninger fra vores målmænd. I angrebet får vi spillet os til gode chancer, men vi brænder desværre på deres målmand, som står en rigtig god kamp. Vi ville selvfølgelig gerne have haft de to point, men alt i alt var det en godkendt indsats.”

Det sker ikke særlig tit, at håndboldkampe ender uafgjort, men ifølge træner Seerup var det holdets manglende skarphed, der blev udslagsgivende for resultatet:

“Vi skal hjem og træne angrebsspil. Vi skal have bedre styr på vores spilåbninger, samt vores vurderingsspil. Vi lykkes ikke så godt med at få spillet ud over kanterne, så vi kunne få aktiveret vores fløjspillere. Spillet blev desværre for meget indover midten.”

Peter Seerup fremhævede dog stadig nogle iøjnefaldende takter fra sit hold, som han tager med til næste kamp.

“Jeg synes, at Mathilde Bro og Reem Azzam lykkes rigtig godt angrebsmæssigt. De får begge to sat nogle fine scoringer. Reem blev ovenikøbet kåret til kampens spiller, så de skal begge to have et skulderklap for deres kamp i dag.”

Kampens spiller, Reem Azzam, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes, at vores kamp gik rigtig godt. Vi scorede på vores chancer i første halvleg, men desværre gik vores angrebsspil lidt ned i 2. halvleg, samtidig med at deres målmand tog en masse bolde. Forsvarsmæssigt stod vi godt gennem hele kampen, derfor blev det også en lidt målfattig kamp.”

På søndag den 22. januar skal Skive fH 2 møde Mors Håndbold Piger 2. Kampen fløjtes i gang klokken 11:45 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 11-11
Række: U15 Piger A

Kilde: Træner Peter Seerup, Skive fH 2 - U15 Piger A