Skive-piger henter en hårdt tilkæmpet sejr efter total off-day

Skive fH U15 Piger (Foto: S. Lindorff)
Profilbillede
dato

Da Skive fH lørdag mødte Herning f. H. var det et sjældent presset Skive-mandskab man kunne se. Dog formåede pigerne alligevel at vende deres off-day til to point.

Holdets træner, Steffen Lindorff, erkender også at det spillemæssigt ikke gik som ønsket. Men derfor skal der så også lyde roser for, at man henter en sejr, på 24-20, når man ikke rammer dagen.'

“Det bliver desværre en rigtig rodet kamp, som vi har aldrig rigtig får sat det aftryk, som vi gerne ville. Der skal også gives et cadeau til Herning, som kom med en god energi og en fantastisk vilje, og det var vi måske ikke helt klar på.”

“Jeg synes også, at det viser noget om vores hold, at selvom tingene ikke altid fungerer, så er vi gode til at løfte i flok. Og det havde vi brug for i dag, fordi vi var presset - ikke kun spillemæssigt - men specielt på ressourcerne med nogle småskader lidt hist og her.”

Spørger man træneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve, selvom det overordnet set var svært:

“Det er en kamp, hvor der er forskellige spillere, som spiller godt på hver deres måde. Jeg synes, at Rayan Barkaji kæmper en hvis legemsdel ud af bukserne i hele kampen.”

“Caroline Jensen styrer angrebsspillet super flot. Vores fløje dækker utrolig godt op i dag, som desværre ikke bliver "belønnet". Og så tager vores målmand Maja Maliki to straffekast indenfor de sidste 5 minutter, som er utrolig vigtige.”

Er der andet du ønsker at fremhæve fra kampen?

“I mange situationer får vi spillet os til rigtig gode chancer, som vi desværre brænder. Når det er sagt, så har vi nok et 5-6 stolpeskud, hvor keeperen er gået til den modsatte side. Vi går på et tidspunkt frem i 3-3, som vi lykkes rigtig godt med, og det er nok også på det tidspunkt, hvor vi trækker fra.”

“Vi har mange fine forsvarsaktioner fra vores fløje, hvor der i mine øjne var klart angrebsfejl, men desværre synes dommeren ikke det samme, og det er jo en del af spillet.”

Skive fH-spilleren, Caroline Jensen, giver også sin reaktion på kampen:

“Der er ingen tvivl om, at vi har spillet bedre kampe sammen, så vi rammer lidt en off-day, synes jeg. I forsvaret får vi ikke ordenligt styr på det, og jeg synes personligt ikke, at vi bakker hinanden nok op. Heldigvis får vi "styr" på det i løbet af kampen, og vi får kæmpet sejren hjem.”

“Det var ikke vores bedste kamp sammen, men to point er to point, og så skal vi videre som hold. Heldigvis spiller vi ikke mange af de her kampe, så det trøster vi os selv med,” siger Caroline med et smil.

Skive fH møder deres næste modstandere fra Herning f. H. i Sportscenter Herning. Der er kampstart mandag den 27. februar klokken 18:30.

Kampens resultat: 24-20 til Skive fH
Række: U15 Piger 1. Division B

Kilde: Træner Steffen Lindorff, Skive fH - U15 Piger 1. Division B