Skive Old Boys triumferer igen efter stensikker udesejr

Alhedens IF - Skive IK Old Boys (Foto: K. Løndal)
Profilbillede

Skive IKs Old Boys var igen klar til kamp, da de onsdag lagde et smut forbi Frederiks Stadion, i et opgør mod Alhedens IF.

Her viste Klaus Løndal og co. at de er et særdeles fremragende Old Boys-hold. Efter flot og tålmodigt spil kunne de fejre en stensikker 1-4-sejr, og dermed gik de tre point til de gulblusede fra Skive IK.

Løndal knytter følgende ord til 1-4-resultatet:

“Det var en fin sejr, som viste, at vi ikke helt har glemt at spille bold. Jeg synes egentligt ikke, at der er nogen der springer specielt i øjnene i dag, dertil var modstanderen ganske enkelt ikke stærk nok.”

Men det skal ikke tage noget fra en sikker præstation af Skive IK, der med lidt kynisme kunne have vundet kampen meget større:

“Jeg synes, at vi spiller en god gang fodbold i dag. Vi spiller med stor tålmodighed og fin boldomgang, hvorfor vi i store perioder splitter dem fuldstændigt ad. Havde vi haft mere skarphed, så havde vi let scoret 10 kasser.”

Skive IK kan nu bygge videre på de gode takter indtil de møder NUGF Viborg onsdag den 28. september. Der er kampstart på Egeris Idrætsanlæg klokken 18:00.

Kampens resultat: 1-4 til Skive IK
Række: M+32 B 11M - Forår/Efterår 2022

Mål
8'0-1Simon Rasmussen
15'0-2Simon Rasmussen
22'0-3Nicklas Kjær
32'0-4Thomas Dalgaard
42'1-4Ukendt spiller
Kilde: Spillende træner Klaus Løndal, Skive IK - M+32 B 11M - Forår/Efterår 2022