Skive IK løber ind i snævert nederlag til Ravnsbjerg

Profilbillede
dato

Fredag aften skulle Skive IK's serie 4-hold forsøge at hive point med hjem fra Ravnsbjerg IF. Spillende cheftræner for Skive IK Simon Svenningsen var tilfreds med indsatsen, men desværre endte kampen med et snævert nederlag til Ravnsbjerg.

Indtil videre har det været en skuffende sæson for Skive IK's serie 4 hold, der ligger sidst i puljen - uden point. Men fredag kl. 18:30 skulle de forsøge at skaffe sæsonens første point med Ravnsbjerg IF.

Det lignede da også, at det skulle blive en fremragende fredag for de gule skibonitter, da de kommer hurtigt foran med henholdsvis 1-0 og 2-0 efter blot 20 minutter.

Desværre var Ravnsbjerg ikke blot kommet for at kigge fodbold. Efter 40 minutter reducerer Ravnsbjergs Anders Dybdal til 2-1 og et kvarter efter pausen udlignede de også til 2-2 efter scoring af Oliver Dam-Jensen.

Men Skive var ikke til at slå ud af kurs. 2 minutter efter reduceringen bragte Skive IK sig igen foran 2-3 på mål af spillende cheftræner Simon 'Lord' Svenningsen.

Det hurtige tilbagesvar rystede ikke Ravnsbjerg IF, der leverede en stærk slutfase med en reducering til 3-3 i det 83' spilminut. Ifølge Skive IK' træner Simon Svenningsen skulle målet ikke have stået.

"Skuffelsen er stor. Dommeren var ikke på vores side. Han glemmer simpelthen, at vi ikke spiller håndbold, hvilket resulterer i, at Ravnstrup udligner til 3-3 med armen"

Utilfredsheden må have sat sig i Skive-truppen derefter, for Ravnsbjergs Anders Dybdal udbyggede sin scoringsmargin med det sidste søm i Skive IK-kisten til 4-3 i det 88' minut, hvilket også blev kampens resultat.

Til trods for kampens slutresultat var det dog en Skive IK cheftræner, der var tilfreds med kampens forløb.

"Jeg er meget tilfreds trods omstændighederne. Vi spiller sæsonens bedste kamp, blandet andet grundet præstationer oppefra af Luca og Alexander som bidrog med en kampgejst uden lige og godt humør," udtaler Cheftræner Simon Svenningsen til Vores Skive.

Ifølge cheftræneren præsterede holdet en stærk offensiv, men samspillet mellem holdets forskellige led var det, der førte til dagens nederlag.

"Vi scorede på vores chancer, spillede sambabold omkring dem og vores målmand stod en brag af et kamp. Til gengæld var der dårlig sammenhæng mellem kæderne. Det er også værd at nævne at især Kasper Aagaard skal bruge tid på sin skudtræning."

Kilde: Simon Svenningsen, spillende cheftræner