Skive fH's U15-Piger besejrer lokalrivalerne fra Viborg

Profilbillede
dato

Skive fH skulle forsøge at stjæle to point fra lokalrivalerne Viborg HK, da lokalbraget skulle stå i Vibocold Arena, Viborg

Der var dog heldigvis ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 22-26 til stor glæde for træner, Søren Riis:

En rigtig dejlig sejr over lokalrivalerne fra Viborg, hvor vi efter en forholdsvis tæt første halvleg, hvor vi var bagud 12-11, hurtigt satte os på kampen fra anden halvlegs start og hurtigt fik bragt os foran med 14-12 efter fem minutters spil af anden halvleg, og derefter førte vi resten af kampen.

Den tilfredse træner satte yderlige et par ord på sit holds pragtpræstation, og hvad der fungerede for pigerne:

Vi fik bedre styr på både vores forsvar i løbet af kampen, som også gav vores målmænd gode vilkår. Angrebsmæssigt fik vi generelt spillet med fin tålmodighed, som bragte os til nogle gode chancer.

En overordnet positiv dag for Skive fH, hvor træner Søren Riis helt overordnet bare var begejstret over hele holdets præstation:

Det var en god disciplineret holdindsats, hvor alle bød ind og tog del i arbejdet i begge ender af banen. Kan vi holde det niveau, så ligger der også snart flere sejre og venter på os.

På søndag den 28. november møder Skive fH, VRI, Risskov. Kampen fløjtes i gang klokken 14:30 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 22-26 til Skive fH
Række: U-15 Pige 1. Division

Kilde: Træner Søren Riis