Skive fH U17-Piger tabte trods god start

Profilbillede
dato

Tirsdagens opgør mellem Skive fH og Idrætsefterskolen Lægårdens Håndboldforening endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til mandskabet fra Skive fH.

Efter nederlaget fik vi en kommentar omkring kampen fra Skive fH's træner, Steffen Lindorff, og han udtaler:

Vi skulle lave et lille mirakel og vinde med 7 mål, hvis vi selv skulle afgøre, om vi ville rykke op i 1. division efter jul, men en sejr var påkrævet, hvis vi skulle bevare chancen om oprykning - dog med hjælp fra andre hold i puljen.
Vi kommer også flyvende fra start og slår et hul på 3-4 mål, og jeg står virkelig med en tanke, at vi virkelig er der i dag med god intensitet og spændingsniveu'et på det helt rigtige sted, og at miraklet samtidig ikke er særlig langt væk. Hullet bliver hurtigt lukket igen, og vi står 12-12 ved pausen.

Han fortsætter:

Desværre møder vi også bare et hold i dag, som er utrolig godt, straffer os konsekvent på kontra og har en masse dygtige spillere. Da der mangler en 7-8 minutter af kampen fører Lægården med 4-5 mål og gassen er gået lidt af ballonen. Det ender fortjent med en sejr til Lægården. Det er super ærgerligt, at vi ikke vinder kampen, men det er jo også charmen ved håndbold, at hvis man ikke er der i alle 60 minutter, så kan det ændre sig så utrolig hurtigt.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra træner, Steffen Lindorff.

På trods af, at Idrætsefterskolen Lægårdens Håndboldforening besejrer Skive fH, er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, træneren lægger vægt på:

Vi havde i første halvleg en målmand, som nærmest pillede boldene efter behag. Emma Ramsdal gjorde i hvert fald sit, og det fortjener et skulderklap.

Lindorff mener, at holdet skal oppe sig på visse punkter og at man er skuffet lige nu, så er han opsat på at hovederne bliver holdt højt:

Det vigtigste, for os lige nu, er, at vi får samlet os til den sidste kamp før jul, som vi spiller på lørdag. Selvom oprykningen er misset, og vi er skuffet her og nu, så har vi spillet en rigtig god første halvdel af sæsonen, og den skal vi slutte godt af.

Den næste modstander, mandskabet fra Skive fH møder, er Mors Håndbold. De spiller på Kulturcenter Skive tirsdag den 4. december med kampstart klokken 13:00.

Kampens resultat: 24-30 til Idrætsefterskolen Lægårdens Håndboldforening
Række: U-17 Pige 2. Division

Kilde: Træner Steffen Lindorff, Skive fH - U-17 Pige 2. Division