Skive fH tabte pusten mod HAI

Profilbillede
dato

Skive fH's U19-drenge var tirsdag aften taget til Ikast for at stjæle point fra Håndbold Akademi Ikast. Desværre blev det til en udebanetur, gæsterne gerne ville glemme hurtigst muligt, da kræfterne slap op alt for tidligt i kampen, derfor kunne HAI let nappe de to point.

Skive FH U19-drenge lagde en målrettet indsats for dagen ved tirsdagens opgør i 1. Division mod Håndbold Akademi Ikast, da mandskabet besøgte Sportscenter Ikast.
Desværre tabte Skive FH med 35-28 til modstanderne, hvilket cheftræner Nickolei Jensen havde følgende reaktion på:

Nederlaget blev for stort mod slutningen af kampen. Vi løber desværre tør for kræfter, da vi får for mange kontra mod os i 1 halvleg og mod slutningen af kampen.

Jensen understreger, at præstationen kan forbedres:

Returløbet skal være bedre, og så skal vi være bedre til at fordele vores kræfter over en hel kamp.

Kampen ender med, at Skive FH må tage hjem uden point, men cheftræneren fremhæver dog:

Jacob Møller har alligevel 12 redninger i 2. Halvleg. Mads Jokumsen arbejder godt på stregen og scorer på 3 ud af 3 chancer.
Andreas, som normalt er streg, spiller en flot kamp som playmaker og laver 5 mål. Mathias Have har kun været med et par uger og er allerede faldet så flot ind på holdet.

På næste tirsdag møder Skive FH HF Mors 2 den 9. november.
Kampen fløjtes i gang klokken 18:40 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 35-28 til Håndbold Akademi Ikast
Række: U-19 Drenge 1. Division