Skive fH-pigerne rejser sig med stil

Skive fH U15 Piger (Foto: S. Lindorff)
Profilbillede

Skive fH skulle forsøge at rejse sig efter holdets seneste nederlag, da de mødte Aars HK i Idrætscenter Østermarken.

Men heldigvis kom Skive-pigerne flyvende ud til kampen, og nuppede sejren og de to point med cifrene 22-30, hvilket bragte stor glæde frem for træner, Steffen Lindorff.

“Jeg er rigtig, rigtig glad for den her sejr. Efter vi tabte i sidste weekend til Frederikshavn, så var det her en mental vigtig kamp. Kunne vi rejse os? Og det må jeg bare sige, at det gjorde vi med stil. Vi kom med rigtig god energi, og vi havde ligesom sat os for, at den her kamp, skulle vi bare ikke tabe. Vi havde lidt at revanchere for sidste weekend, og der var pigerne bare skarpe i dag.”

Skive fHs nummer 30, Camilla Såby, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes, at vi starter kampen rigtig godt ud, hvor vi står godt i forsvar og spiller godt i angrebet. Der kommer desværre en lille periode, hvor vi falder ned i tempo, hvor vi ikke kommer til nogle fornuftige chancer i angrebet. Vi får ikke tacklet i forsvaret, og de kommer for nemt til deres mål.”

“I 2. halvleg får vi sat tingene på plads bl.a. fordi, at vi står ekstrem godt i forsvaret. Alle får tacklet godt af, og vi hjælper hinanden. I angrebet får vi spillet hinanden gode, og vi har vel næsten en 100% chance hvert angreb. Det er svært at være utilfreds,” siger Camilla med et smil.

Alle spillede en god kamp
Lindorff kunne glæde sig over mange ting i løbet af kampen, og det fungerede utroligt godt i begge ender i torsdagens opgør.

“Vi står rigtig godt forsvarsmæssigt, hvilket betød, at Aars skulle arbejde meget for deres mål og chancer. Vi var utrolig aktive i hele kæden, så var der en, som blev snydt, så var sidemakkeren klar til at bakke op. Angrebsmæssigt spiller vi en utrolig flot kamp. Gode gennembrud, skud fra distancen og god fart - der var en sindssyg god vilje hos hver og enkelt spiller.”

“Når de ting spiller, så er vi utrolig svære at slå, så det er rigtig glædeligt,” understreger cheftræneren.

Selvom der var positive præstationer at overvære over hele banen, så var der særligt én der imponerede Steffen Lindorff lidt ekstra:

“Når man vinder 30-22, så er det svært at pege en spiller ud, som skiller sig ud, da alle virkelig spillede en god kamp. Men jeg synes, at Caroline Abildgaard spillede en utrolig god kamp i går. Hun vandt sine mand-mand dueller hver gang, hvilket enten førte til mål eller målgivende afleveringer.”

“Hun laver vel en 5-6 mål, hvis ikke flere, samt en god håndfuld assists. Forsvarsmæssigt blev hun snydt en gang eller to, men udover det, så var det fuldstændig lukket af fra hendes side. Hun kan være rigtig glad for hendes præstation.”

Søndag den 29. januar skal Skive fH op imod Strandby/Elling IF. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 22-30 til Skive fH
Række: U15 Piger 1. Division B

Kilde: Træner Steffen Lindorff, Skive fH - U15 Piger 1. Division B