Skive fH og Hjørring deler i intens affære

Profilbillede
dato

Klokken 12:40 i Kulturcenter Skive var der lagt op til et spændende opgør, da Hjørring Håndbold havde taget udebaneturen for at møde Skive fH. Begge hold var tændte fra start, og det var tydeligt igennem hele kampen, at der var ingen af holdene, der ville tabe.

Et lettere nordjysk håndboldderby udspillede sig lørdag middag i Kulturcenter Skive, og det var nok de færreste af de fremmødte, der ville have smidt penge på, at kampen ville ende  uafgjort 27-27.

Det blev til et enkelt point for Riis, træner for Skive fH, der havde følgende ord til kampens udfald.

En lidt ærgerlig følelse, da vi havde muligheden for en sejr. Men set over kampens forløb var nok ok. Vi startede rigtig godt og kom foran med 3-4 mål efter 10 minutter. Derefter kom Hjørring tilbage i kampen og gik til pause foran 14-11. Vi kommer hurtigt op igen efter pausen og får skabt et lille hul hen imod slutningen af kampen, men desværre kommer Hjørring tilbage og udligner Hjørring med ca. 30 sekunder igen - hvorefter vi ikke kommer til en ordentlig chance til sidst og derfor slutter det hele 27-27.

Det var en affære, hvor bølgerne gik højt, og føringen skiftede frem og tilbage. Riis fremhæver disse aspekter af spillet som afgørende for kampens udfald.

Vi var klar fra start og satte os hurtigt på kampen, men desværre kunne vi ikke holde føringen kampen ud.

Kampens resultat: 27-27
Række: U-15 Pige 1. Division

Kilde: Træner Søren Riis, Skive fH - U-15 Pige 1. Division