Skive fH-herrerne tabte til oprykningsfavoritten

Profilbillede
dato

Tirsdag skulle Skive fH møde en af favoritterne til at tage den direkte oprykning til 1. division. Så det var klart at der ventede dem en ualmindelig svær opgave - også set i lyset af at holdet tabte den omvendte kamp med hele 21 mål.

Vi havde i dag forstærket holdet med et par spillere fra ligaholdet, der jo har kamppause på grund af EM, og der er nogle af dem der har brug for noget kamptræning. Så vi var pænt forstærket og var indstillet på at give Nr. Djurs kamp til stregen.

Sådan udtaler Skive fH-træner, Steffen Carstens, der langt hen ad vejen også så positive takter hos sit hold:

Det lykkedes vi også med et langt stykke hen af vejen, hvor pausestillingen var 14-17. Kun en lidt skidt periode i midten af halvlegen gjorde at vi ikke havde helt kontakt ved pausen. Bl.a. scorede Nr. Djurs 3 gange i vores egne overtalsperioder. Og skal vi vinde en kamp som den i aften, er det vigtigt at specielt de perioder hvor man er i overtal bliver vundet.

Han fortsætter:

Nr. Djurs sejren synes jeg sådan set var nogle mål for stor. Set over hele kampen var det ikke det rette kampbillede og det ser selvfølgelig voldsomt ud, at man har tabt med 10, hvilket Nr. Djurs' sportschef efter kampen også bekræftede mig i. Men vi slog aldrig op i banen og gav op. Vi kæmpede og spillede med fuld power hele kampen, men vi må bare erkende at Nr. Djurs er et klassemandskab.

Lyspunkt fra ungdommen
På trods af nederlaget til Skive fH 2, er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, træneren lægger vægt på:

Vores unge venstre fløj Anders Hedegaard Pedersen, som kun er U19 spiller, lavede fire fremragende mål fra venstre fløj. Blandt andet med et par spektakulære skruebolde - han fik vist hvor hvor stort et talent han er fra den position. Der skal også lyde en stor ros til Magnus Møland, der normalt huserer på ligaholdet, men som var nede for hjælpe os og scorede 7 mål fra højre fløj.

Carstens mener, at holdet skal oppe sig på visse punkter, inden næste kamp:

Vi skal være 100% klar, når vi skal en tur til Mors for at møde deres ligareserver. De er rigtig gode. Så alle de gode ting vi har lavet de sidste kampe, mod Tvis og Nr. Djurs, skal vi tage med os og prøve at sammensætte over 60 minutter. Så skal vi prøve at minimere de mere dårlige perioder, være lidt mere kyniske og passe bedre på bolden i de situationer.

Den næste modstander, mandskabet fra Skive fH 2 møder, er Mors-Thy Håndbold 2. De spiller på Sparekassen Thy Arena | Mors tirsdag den 30. januar med kampstart klokken 15:30.

Kampens resultat: 27-37 til Nørre Djurs HK
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Steffen Carstens, Skive fH 2 - 2. Division Herrer