Skive fH-drenge henter vigtig sejr over Hjallerup IF

2. Division: Skive fH - Hjallerup IF (Foto: R. Uhre)
Profilbillede

I fredags var det Hjallerup IFs tur til at tage til Kulturcenter Skive, hvor Skive fHs 2. divisionsherrer gjorde det onde ved Hjallerup, der blev sendt hjem med cifrene 36-30.

Skive-træner, Ralph Uhre, var optimistisk inden kampen, da han havde set gode takter ugen forinden. Skive kunne tage imod Hjallerup med stort set samme hold, med undtagelse af én enkelt udskiftning, hvor Peter Beregaard Johansen gled ind i truppen:

“Vi havde en god fornemmelse inden kampen selvom vi vidste det vil blive svært men efter vores kamp sidste fredag mod Vendsyssel hvor der var mange positive ting vi kunne tag med så kunne vi se muligheder hvis vi kunne komme med samme udtryk.”

“Jeg meget tilfreds og stolt over drengenes indsats hvor vi stort set var foran fra start til slut. jeg synes vi har fundet melodien her efter julepausen hvor vi spiller med en ro og med en bredde hvor alle byder ind. De her to point kan vise sig at blive ekstremt vigtige ift. overlevelse så vi er meget tilfredse med indsatsen.”

Ralph var særligt glad for holdets angrebsspil, hvor alle mand bød ind med gode ting. Derudover prøvede man nogle nye ting af fra træningsbanen.

“Jeg synes vores angrebsspil fungerede ret godt i dag. vi har mange løsninger som gør det svært for Hjallerup. Det er stort set alle mand der byder ind med noget.”

“Også var det første kamp hvor vi gjorde brug af 7-mod-6 spil. Det er noget vi har trænet lidt på i den her uge - specielt hvis modstanderen mandsopdækker eller vi har en udvisning. Det fungerede ok, men det klart det kræver lidt mere træning m.m.”

Skive fH hentede de to point med en solid præstation, og Ralph Uhre var meget tilfreds med flere af sine spilleres indsats.

“Jeg vil især fremhæve vores højre side, som i den grad tog noget ansvar. Det var tydeligt at se, at Hjallerup havde brugt en del tid i deres forberedelser på Tobias Bro og Frederik Hovgaard, så derfor var det dejligt at se at de tog ansvar.”

“Vores højre fløj, Lasse Frandsen, er kommet tilbage fra en knæskade og han var virkelig trafsikker og lavede 8 på 9. Vores to højre backs, Malthe Meldgaard og Jeppe Vestergaard, spillede en flot kamp hvor de til sammen lavede 10 mål. Til sidst vil jeg sige, at det er en fornøjelse at se vores to U19-spillere, Anders Hedegaard Pedersen og Jeppe Vestergaard, folde sig sådan ud på dette niveau.”

På fredag den 20. januar skal Skive fH møde Tvis 2. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 i Gråkjær Arena Holstebro.

Kampens resultat: 36-30 til Skive fH 2
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Ralph Uhre, Skive fH 2 - 2. Division Herrer