Skive fH 2 manglede gejsten mod Tvis

Profilbillede
dato

Tvis 2 kom lørdag på besøg i Kulturcenter Skive, hvor et intenst opgør ventede mod Skive fH 2. Desværre blev det aldrig det tætte opgør, der lå i kortene, og Tvis kunne rejse hjem til Holstebro med en sikker 24-32 sejr.

Klokken 16:00 i Kulturcenter Skive var der lagt op til et spændende opgør, da Tvis 2 havde taget turen fra Holstebro for at møde Skive fH 2. Desværre var det en hjemmekamp, Skive gerne ville glemme, da de blev trynet 24-32 på hjemmebane.
Det blev til 0 point for cheftræner for Skive fH 2, Steffen Carstens, der havde følgende at sige til kampens udfald.

Jeg er skuffet over, vi ikke kommer med mere energi, end vi gør. Vi viste, at vi havde en god chance for at slå Tvis i dag. Men vi var reelt ikke i nærheden af points kampen igennem. Vi blev overmatchet på gejst og vilje i dag.  Når vi ikke rammer vores energiniveau & brænder skud & frie chancer - heriblandt tre straffekast, så vinder vi ikke kampe.

Det var en affære, hvor bølgerne gik højt, og Carstens fremhæver disse aspekter af spillet som afgørende for kampens udfald.

Vi starter kampen fint og fører 7-6, men laver så nogle tekniske fejl, som gør, at vi kommer ned 8-13 ved pausen. Egentlig kommer vi også gennem det meste af kampen frem til rigtig fine muligheder, men vi brænder og brænder, hvilket fik deres keeper til at ligne verdens bedste i dag.

Til trods for de manglende point ville Carstens alligevel fremhæve visse lovende takter fra dagens præstation.

William Skovsager var en enmandshær i anden halvleg og vores bedste offensive spiller. Mens vores keeper Sebastian Thøgersen holdt os nogenlunde med i et godt stykke tid med en redningsprocent på omkring de 40.

På næste mandag møder Skive fH 2 Løgstør HK den 8. november.
Kampen fløjtes i gang klokken 20:15 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 24-32
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Steffen Carstens