Skive Festival gav politiet en masse at lave

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Skive Festival er altid en kæmpe fest. Selvom langt størstedelen af festivalgæsterne er kommet for at hygge sig, vil så mange fulde mennesker samlet på et sted naturligvis også resultere i mere at lave for politiet.

Overordnet set blev Skive Festival en stor succes. Mere end 10.000 gæster deltog til Skive Festival, som var årets hidtil største festival. Derfor fik politiet også ekstra meget at se til.

I alt blev der noteret 30 politisager i forbindelse med Skive Festival. De seks betjente, som lokalpolitiet havde sendt ud til Skive Festival, fik derfor travlt, men det var ikke lige så meget, som de havde frygtet.

Hvor mange andre festivaler har måtte aflyse, eller holde meget små festivaler, tog Skive Festival den modige beslutning at vente til september med at afholde den. Det endte med at være det rigtige valg.

De var nemlig i stand til at afholde en tæt på normal festival. Det indebar dog også nogle flækkede øjenbryn, slåskampe og en smule uro. 

Kilde: TV MIDTVEST: Et flækket øjenbryn, en bil smidt i grøften og en blandet pose stoffer: Skive Festival gav politiet nok at lave - men mindre end frygtet
Flere artikler