Skive Festival blev en stor succes

Profilbillede
Astrid Bruun

Skive Festival tog en klog beslutning, da de valgte at udsætte deres festival helt til september. På det tidspunkt de tog beslutningen var det en meget modig beslutning, da man ikke havde nogen anelse om hvordan verdenen ville se ud. Nu er der dog ikke nogen tvivl om, at det var den rigtige beslutning.

Tilbage i starten af året valgte Skive Festival at udsætte festivalen helt til september. Det var modigt gjort, men nu kan man uden tvivl sige, at det var den rigtige beslutning. Danmark har nemlig langt færre restriktioner og mange er vaccinerede, hvilket betød, at man næsten kunne holde en fuldstændig normal festival.

Det resulterede i et brag af en fest. Skive Festival fik omkring 10.000 mennesker på besøg og en bred vifte af store danske kunstnere, så det blev til en helt unik festival, hvor folk kunne slå sig løs og nyde, at det endelig er muligt er feste igennem igen.

Til festivalen var der heller ikke nogen tvivl om, at alle dem der deltog elskede at være der. Der blev fest til sent ud på natten og til det allersidste øjeblik. Alt i alt var Skive Festival en kæmpe stor succes.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler