Skal dit barn spille skak? Prøv det gratis

Profilbillede

 Uanset om dit barn er god til at spille skak eller aldrig har prøvet det, så kan I kigge forbi biblioteket og afprøve lysten til at spille.

Måske elsker dit barn allerede at spille skak, eller måske er det første gang, de hører om det – det ændrer ikke på, at skak er sjovt og udfordrende, og nu inviterer Skive Skakklub børn og unge til at komme forbi Hovedbiblioteket i Skive for at spille lidt skak.

Den 22. oktober har Skive Bibliotek valgt at lægge lokaler til, når Skive Skakklub inviterer alle interesserede til at komme forbi og spille skak mellem klokken 11.00 – 13.00 den 22. oktober.

Arrangementet er gratis, og du behøver ikke at tilmelde dig – du skal bare gå op på 1. sal, hvor det hele foregår, og kigge dig omkring og gerne deltage i spillet. 

Der vil være andre børn og unge fra Skive Skakklub til stede, og du kan enten spille med eller faktisk lære at spille skak, hvis du længe har sukket efter det – eller dit barn kan, for det er som sagt kun et arrangement for børn og unge med lysten til at spille. 

Kilde: Redaktionen