Sjældent nederlag til Skives Old Boys i kollektiv offday

Foto: Klaus Løndal
Profilbillede

Onsdag skulle Skive IK møde Viborg Sdrm. IK på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Liseborgcentret med et 3-0-nederlag.

Derfor var den spillende træner for Skive IK, Klaus Løndal, også ærgerlig da vi fangede ham efter kampen.

- Umiddelbart er min første tanke, af det mest af alt, var en kollektiv “offday”, hvor vi ikke rammer vores normale niveau, men omvendt har de muligheder der skal til for at vinde.

Intet fungerede for Skive IK-holdet hvis man spørger Klaus Løndal:

- Intet fungerede. Vi arbejder ikke hårdt nok, er ikke gode nok på kuglen og pasningerne og den afgørende aflevering manglede kvalitet.

- Men mest af alt mangler vi tålmodighed, hvilket normalt ikke er et problem. Men i dag kommer vi bagud efter 3-4 minutter, og herefter skal vi jagte men det gør vi alt for direkte, hvilket giver et hav af unødvendige boldtab.

- Vi har dog chancer nok til at udligne deres tidlige føring, men skarpheden manglede. At de har to lykketræf de sidste minutter, hvor vi satser alt, er hvad det er.

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste var der ifølge, Klaus Løndal, stadig positive elementer, man kunne tage med videre til næste opgør.

- På en dag, hvor ikke meget lykkes for nogen, skal Pauli Vendelbo dog have ros for at forsøge - Han skabte det meste af det vi kom frem til, og arbejdede godt begge veje.

På mandag den 12. september skal Skive IK møde Viborg B67. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 på Egeris Idrætsanlæg.

Kampens resultat: 3-0 til Viborg Sdrm. IK
Række: M+32 B 11M - Forår/Efterår 2022

Mål
3'1-0
63'2-0
67'3-0

Kilde: Spillende træner Klaus Løndal, Skive IK - M+32 B 11M - Forår/Efterår 2022