Silkeborg smider Skive ud af pokalturneringen

Profilbillede
dato

Skive satsede stærkt på, at kampen mod Silkeborg skulle blive deres vendepunkt i pokalturneringen. Desværre endte kampen med et nederlag på 3-1. Det blev derfor til den sidste kamp for Skive i pokalturneringen.

Det har været en hård sæsonstart for Skive. Efter de første fem kampe ligger de på den næstsidste plads i 2. division og kæmper derfor for at komme rigtigt igang med sæsonen.

Her var håbet naturligvis, at pokalturneringen kunne blive en succes og hjælpe Skive i gang med deres sæson. Kampen mod Silkeborg i pokalturneringen startede også godt ud. På et hovedstød sendte Mads Bager nemlig Skive foran 0-1.

Efter målet gik det dog ned ad bakke. Skive havde ikke rigtigt flere chancer i resten af kampen. Silkeborg tog kontrol over kampen og blev derefter overlegne. Først udlignede Nicolai Vallys med et flot hovedstød.

Herefter scorede Nicklas Helenius et flot mål til 2-1, og så lukkede Sebastian Jørgensen med et mål, som sendte Silkeborg foran 3-1. Alt dette var i første halvleg.

I anden halvleg kom der ikke nogle mål, og Skive blev aldrig rigtig farlige overfor Silkeborg. Det blev altså ikke til den kamp, som Skive håbede på, og de er nu ude af pokalturneringen.

Kilde: TV MIDTVEST: Silkeborg slår Skive og stryger videre i pokalen