Sagsbehandler til S3-sektionen stab 2 EODBTN

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for den uddannelsesplanlægning samt vejlede og kontrollere enheder i deres uddannelsesplanlægning så kan 2 EODBTN tilbyde dig et spændende job som sagsbehandler i ved stab 2 EODBTN.

S3-sektionen er en lille dynamisk enhed, hvor opgaverne er vidt forskellige og dagene bestemt ikke ligner hinanden.

Er du generelt god til, at have mange bolde i luften? Arbejder du godt i et miljø med alsidige opgaver, så er stillingen som uddannelsesofficer i S3 ved 2 EOD-bataljon måske noget for dig.

Om os

2 EODBTN består af en stab, et Ammunitionsrydningscenter DK (ARCEN), et EOD & Search kompagni (ESKMP), et Hærens Reaktionsstyrkekompagni (HRUKMP) og to Hærens Basisuddannelseskompagnier (HBUKMP).

2 EODBTN gennemfører HBU for ca. 300 værnepligtige halvårligt. ARCEN er ansvarlig for varetagelse af det nationale ammunitionsrydningsberedskab, det stående ESKMP uddanner og varter tre delinger mhp. bl.a. NRI-beredskab, og støtte til 1 PNINFBDE. HRUKMP uddanner årligt to hold reaktionsstyrkesoldater à ca. 80 soldater.

2 EODBTN er en bataljon med et stort opgavespektrum, hvilket også afspejler sig planlægningen i bataljonen lige fra det specialiserede EOD-uddannelse til HRU og HBU uddannelserne.

2 EODBTN er ikke en operativ bataljon, hvorfor bataljonen har en meget begrænset øvelses-aktivitet. S3 sektionens hovedopgave er, at forestå planlægning, tilrettelæggelse og koordinering af uddannelses og øvelsesmæssige aktiviteter for BTN UAFD.

I 2EODBTN anerkender vi den høje grad af indflydelse og selvstændighed, der ligger hos vores specialister på alle niveauer, og vi ved hvad der kræves, for at den enkelte kan udøve sin ekspertise og samtidig udvikle sig i rammen af opgaverne.

Om stillingen

Som SBH/S3 vil du have et stort opgavespektrum. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt på uddannelsesområdet og med primære fokus på HBU og ENH HRU enhederne i BTN.

Du vil få mulighed for at arbejde selvstændigt med større og komplekse opgaver. Men der vil også være delopgaver, der er mere driftsbetonet.

På grund af den store forskel på BTN underafdelinger, er der ikke to dage der er ens. Vi har alt fra de yngste værnepligtige, der prøver en uniform for første gang, til de ældste befalingsmænd og konstabler der har brugt hele karrieren på at specialisere sig inden for ammunitionsrydningsområdet.

S3 arbejdsopgaver fordeles mellem tre S3 stillinger i sektionen efter personellets kompetencer, situationen, samt behovet mv. Det primære fokus for din stilling vil være at bidrage til UAFD og BTN planlægningsopgaver inden for uddannelse, BTN direktiv samt befalingsudgivelser for uddannelse, udarbejde og ajourføre BTN aktivitetsoversigt, koordinering af terræn, øvelses- og skydeaktiviteter med foresatte myndighed, samt på tværs af bataljonerne i garnisonen.

Du vil have indflydelse på hvilke arbejdsopgaver du tildeles som kan justeres løbende.

Der vil være mulighed for kompetenceudvikling i stillingen.

Dit arbejde som stabsofficer vil primært ske som garnisonstjeneste. Men der vil også være arbejdsopgaver i f.m. øvelses-og uddannelsesaktiviteter ved underafdelingerne, brigaderne og MND-N mv.

Om dig

Din lyst og kompetence til at løse de planlægningsmæssige opgaver og til tider de mere driftsbetonede opgaver er vigtig.

Som person er du selvstændig og fleksibel med et stærkt planlægningsgen. Du evner selv at prioritere arbejdsopgaverne i en omskiftelig hverdag, samt strukturere din arbejdsdag med de udfordringer som møder dig.

Du besidder et højt fagligt niveau og er indstillet på at lære nye ting. Du har et positivt menneskesyn, er god til at samarbejde og kommunikere med andre mennesker på en klar og ligefrem måde.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, samt at du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte STCH/2 EODBTN major Lars Østbjerg, IGR-2B-STCH@MIL.DK, tlf.: 7282 5202 eller ACOS S3 major Michael Elgaard, IGR-2B-S35A@MIL.DK, tlf.: 7282 5212.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Nur Arabaci Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 99 35.

Ansøgningsfristen er den 7.marts 2024 og samtaler forventes gennemført umiddelbart herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Du opfordres til at vedhæfte dokumentation for relevant uddannelse. Du har også mulighed for at vedhæfte andre relevante dokumenter eller du kan medbringe disse ved en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skive Kaserne, Sdr Boulevard - 1, 7800 Skive

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6006187

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet