Rift om lokalt bidrag til Danmark på Auktion

Foto: Skive kommune. Hammerslag over et Danmarkskort
dato

Så er buddene på kommunernes mange bidrag til årets udgave af Danmark på Auktion talt op. Og der var rift om Skives bidrag, der endte som det, der indbragte den tredjehøjeste sum på landsplan.

Skive Kommune havde i samarbejde med den grønne industripark GreenLab Skive sat en præsentation og rundvisning i parken med efterfølgende frokost på Lybystrand Krostue og Iscafé på højkant – og med plads til op til 15 deltagere.

Arrangementet, der er sat til at vare i cirka tre timer, endte med at gå til en byder, der gik over den estimerede værdi. Det var vurderet til at være 8.500 kroner værd, men det endte med at blive solgt for 10.250 kroner inklusiv salæret til Lauritz.com, der stod for auktionerne. Det fulde beløb går til Danmarks Indsamlingen, der løb af stablen i lørdags.

Skive på en tredjeplads
Skive kom dermed på en tredjeplads blandt de deltagende kommuner, kun overgået af Stevns, der kom ind på en andenplads med et bidrag på 17.500 kroner, og Randers, der slog alle rekorder med buddet på 132.750 kroner.

Kommunerne kappes hvert år om at udbyde sjove og iøjnefaldende oplevelser og varer i forbindelse med ’Danmark på Auktion.’ Bidragene fra auktionerne går til Danmarks Indsamling, der i år samlede ind til verdens sårbare børn som for eksempel dem, der er tæt på krigen i Ukraine, mærker konsekvensen af tørken på Afrikas Horn eller klima- og fødevarekriser m.m.

Der blev i alt samlet 100.009.254 kroner ind ved dette års Danmarks Indsamling.

https://skive.dk/nyheder/stabe-hr-og-kommunikation/rift-om-lokalt-bidrag-til-danmark-paa-auktion/
Kilde: Skive kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.