Præsentationsaften i Skive og Omegns Teaterkreds


Af Formand Ove Jensen, Skive og Omegns Teaterkreds

Som optakt til den kommende teatersæson 2021-22 havde Skive og Omegns Teaterkreds mandag aften indbudt alle interesserede til en præsentationsaften på Skive Theater. Omkring 60 personer havde sagt ja tak til dette gratis tilbud. Og de fik en særdeles fornøjelig og informerende aften i den gamle smukke teatersal. Det var den kendte sanger, skuespiller og multikunstner Hans Dueholm, der førte publikum igennem de mere end 20 forestillinger.

Skive og Omegns Teaterkreds byder på i den kommende sæson. Formand Ove Jensen bød velkommen, og udtrykte foreningens store glæde og forventning til, at publikum nu igen kan mødes til teater og samvær i Theatersalen og i Kulturcenter Skive. Og så gik Hans Dueholm i gang. Sæsonens første forestilling er flyttet uden for byen. På Jeppe Aakjærs 165 års fødselsdag på fredag den 10. september indledes sæsonen med forestillingen ”Jeppe Aakjær”, som selvfølgelig skal spilles på Jenle. Og herefter går det så løs.

Med cirka tre ugers mellemrum har Teaterkredsen en forestilling. Sæsonen slutter den 29. april med 75 års jubilæumsforestillingen med Den Jyske opera som spilles i Kulturcenter Skive. Det spændende teaterprogram markerer blandt andet 20 året for World Trade terroraktionen med en forestilling  ”9/11” i Kulturcenter Center Skive den 26. november. I foråret markeres 100 året får Niels Bohrs tildeling af Nobel Prisen, og kort tid after skal vi se musicalen ”Den Evige Ild” i Kulturcenter. Aftenen  var delt i to akter, og Hans

Duelund gav i begge akter prøver på sin fantastiske sangstemme og entertainer evner. Og en fællessang blev det også til. Og selvfølgelig var det sangen ”Septembers Himmel er så blå”, der blev afslutningen på en flot flot septemberdag og aften.

Skive og Omegns Teaterkreds
Theaterpladsen 10
7800 Skive
Tlf: 24494048

Læs meget mere på deres hjemmeside eller Facebookside 

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Formand Ove Jensen, Skive og Omegns Teaterkreds