Mathies Lind strålede i sæsonens bedste indsats

Mathies Lind overstrålede alle og blev kampens spiller i sin debut (Foto: Steffen Carstens)
Profilbillede
dato

Skive fH's 2. divisionsherrer leverede sæsonens bedste indsats mod Aars HK, da et vigtigt slag skulle stå i Idrætscenter Østermarken. Særligt debutanten, Mathies Lind, fik sig en kamp, han sent vil glemme.

Her skulle Skive fH vise sig at vise storspil, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 24-35. Dette var til enorm glæde for træner, Steffen Carstens.

Det var uden tvivl sæsonens bedste indsats! Fuld fokus og fuld fart, og så smed vi endnu et lag på de gode takter, fra sidste kamps gode forsvarsspil, hvor der var bevægelse, dynamik og indbyrdes forståelse. Vi står sammen som en enhed, og arbejder stenhårdt for hinanden. Vi har afstemt de fleste situationer, og der er hele tiden opbakning og støtte fra sidemanden.

Specielt i anden halvleg var vores defensiv solid. Det eneste der voldte os en lille smule forsvarsspil var deres stregspil, men der var der "råd" til i dag.

Og så er jeg eddermame glad den debut som Mathies Lind fik. Vores nytilkomne spiller fra HØJ Ølstykke, som er værnepligtig på Skive Kaserne, har valgt at spille sæsonen færdig hos os. Vi havde set masser af prøver af hans kvaliteter til træning. Men gav os en debut med fuld spilletid, 9 mål på 12 forsøg, og mere end håndfuld assists, krydret med godt forsvarsspil. Det kunne ikke være bedre.

Forsvaret er basen, men alle spillede godt
Den tilfredse træner satte yderligere ord på sæsonens bedste indsats.

Igen var forsvaret vores base. Og man sige, at vi netop her er steppet op siden Hammel-kampen. Det må have været en øjenåbner for os, og har siden været et stort tema. Vores gode forsvar gav gode forudsætninger for Sebastian i målet, og han var igen over de 40 i redningsprocent med 16 redninger på 39 skud.

Vi fik løbet 8 kontramål i kassen i førstebølge fasen. Vores angrebsspil var opfindsomt og flydende og vi traf hele tiden de rigtige beslutninger og fandt løsninger.

Anden halvleg var selvsagt en sand opvisning fra vores side som vi vandt med 23-11 efter vi var bagud med 12-13 ved pausen. Vi havde en vild scoringsprocent på hele 79% i anden halvleg. Så de sidste 15-20 minutter var reelt kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Og igen var det fedt at det skete uden hjælp fra vores ligaspillere.

Når man leverer så god en præstation, så er det klart en positiv dag at være Skive fH-mand. Steffen Carstens lagde især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Umiddelbart er det naturligt at fremhæve Mathies Lind, som i hans debut bare overstrålede alle, og var kampens bedste spiller. Vi så hvad han indeholder, og at det han har vist til træning ikke var tilfældigt. Men generelt spillede alle godt.

Både William Skovsager og Christian Lorentzen var træfsikre, og havde høje scoringsprocenter. Der var ikke mange fejl, og kan vi holde det her niveau i de kommende kampe, ser det godt ud, og så vi har rigtig gode forudsætninger for at sætte endnu flere points ind på kontoen.

På søndag den 13. marts møder Skive fH 2 Aalestrup IF. Kampen fløjtes i gang klokken 17:00 i Aalestrup Idrætscenter.

Kampens resultat: 24-35 til Skive fH 2
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Steffen Carstens, Skive fH 2 - 2. Division Herrer