Mændenes Læseklub indbyder til snak og hygge

Foto: Redaktionen. En læseklub er en hyggelig måde at være en del af en fælleskab.
Profilbillede
dato

Hvis du er mand og glad for at læse, hvorfor så ikke deltage i Mændenes Læseklub i Skive, hvor ældre mænd i byen mødes og snakker om alt mellem bøger og livet.

Det handler om gode læseoplevelser, fordybelse og et godt fællesskab, når Mændenes Læseklub mødes på Center Møllegården i Skive onsdag den 8. december for at tale om den aktuelle bog, der lige nu bliver læst i.

Det er en mindre gruppe på syv mænd, der mødes for at snakke om bøger – og formentlig meget andet end det. De bestemmer selv, hvilke bøger de tager fat i, og hvordan de vil gribe møderne an.  

Men der er plads til flere mænd over 65 år i klubben, som har lyst til at mødes i et godt fællesskab, læse bøger og diskutere dem.

Er det mon noget for dig, din mand eller måske din far? Så er det altså på Center Møllegården i Skive, det foregår.

Du kan kontakte aktivitetsmedarbejder Hanne Christiansen fra centret, hvis du gerne vil høre mere og måske deltage. Du kan også bare møde op på dagen, så bliver du taget godt imod og kan høre meget mere om klubben og møde de andre.

Bøgerne i Mændenes Læseklub er omdrejningspunktet for at mødes, men der er plads til meget mere end det, og en god historie eller andet bliver også vendt. 

Kilde: Redaktionen