LS Autoteknik øger fokus på den grønne omstilling: “Vi mener, at vi som virksomhed har et medansvar overfor samfundet”

Ejer og værkfører Per Lajgaard ser frem til at gøre endnu flere kunder tilfredse i 2023 (Foto: Privat)
Profilbillede

Ved LS Autoteknik er man i den grad begyndt at øge sit fokus på den grønne omstilling. Ejer og værkfører, Per Lajgaard, mener at de som virksomhed har et medansvar overfor samfundet og miljøet. Derudover går man meget op i lokalsamfundet, hvor man er meget tilstedeværende.

Den grønne omstilling er nærmest uundgåelig, men det glæder Per Lajgaard at man har fået øget fokus på det område, og derfor lader LS Autoteknik sig gerne ride med på bølgen. De har nemlig et stærkt samarbejde oppe at køre:

“Den grønne omstilling strømmer ind over samfundet som en bølge, og vi hos LS Autoteknik flyder med. Vi har et rigtig godt samarbejde med Salling Autogenbrug, som vi løbende udvider. Vi har udlejet vores udstillingslokale til dem, under navnet Skive Bilsalg, hvor der efterhånden er et godt flow i salget af brugte biler,” siger Per Lajgaard, og fortsætter:

“Vi er stor tilhænger af deres koncept og deres arbejde med grøn omstilling, så på denne front er vores samarbejde også i udvikling, med fokus på udvidelse af vores samhandel med brugte dele.”

Det er ikke alle steder, man hører, at et autoværksted fokuserer på bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Men for LS Autoteknik er det vigtigt, at man i svære tider bidrager til det, der giver mening for dem og deres kunder.

“Vi mener, at vi som virksomhed har et medansvar overfor samfundet og miljøet, og derfor skal være med til at bidrage til de grønnere løsninger. Vi ved, at mange kæmper i en svær tid med div. kriser, så vi er meget fokuserede på at de løsninger, vi kommer op med både skal give mening for os og for vores kunder. Var kunderne her ikke, var vi heller ikke,” understreger Per.


LS Autoteknik er et supermoderne autoværksted med en fast lav timepris (Foto: Privat)

Synlige i lokalområdet
LS Autoteknik har i mange år også etableret sig i lokalsamfundet på flere forskellige måder. Og det bliver de ved med, fortæller Per Lajgaard;

“Vi har i alle årene kørt radioreklamer - 8 spots om dagen, hvilket vi vil blive ved med. Til vores skriftlige markedsføring bruger vi vores hjemmeside, vores Facebookside og samarbejdet med VORES By Skive.”

“Dertil har vi annoncer i Rønbjerg eXpressen, Ørum Nyt og i sommerfestavisen i Hald. Vi er, og har i mange år været, sponsor til Rønbjerg Byfest og Traktortræk, og vi sponsorerer også en del unge mennesker, der kører traktortræk. Og så har vi, i et par år, nu også støttet Dartklubben Pirates i Jebjerg”, fortæller ejeren om de mange initiativer.


Martin Lindgaard med Special D, bl.a. sponsoreret af LS Autoteknik (Foto: Privat)

Et samlepunkt for autoservice
Udover deres tilstedeværelse i lokalsamfundet er fokus også rettet indad for LS Autoteknik. De arbejder hele tiden på, at gøre alle processer nemmere for kunderne, og gennem mange samarbejdspartnere gøres dette endnu nemmere.

“Vores målsætning er, og har altid været, at yde den bedst mulige service for vores kunder. Derfor arbejder vi også konstant på at finde de bedste løsninger og muligheder. Vi vil gerne gøre hverdagen med "hjulbenede" venner så enkel for vores kunder, som muligt, og tilbyder derfor at påtage os opgaven med at servicere, reparere og forskønne mere eller mindre alt på hjul.

“Vores store kartotek af samarbejdspartnere gør dette muligt for os. Så skal kunderne kun køre ét sted hen og vi vil tage os af den videre proces. Om det er forsikringsskader, en knust forrude, bøvl med ledningsnettet på traileren eller nye dæk på campingvognen, tager vi os gerne af det, for som sagt er vores målsætning at gøre de bedste kunder i byen til de mest tilfredse kunder i byen.”

Du finder meget mere om LS Autoteknik på deres Facebookside og hjemmesideBesøg LS Autoteknik på adressen Katkjærvej 26 i 7800 Skive.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: LS Autoteknik ApS
False {
}