Kom til motion, hygge og godt samvær i FC Prostata Skive

Foto: FC Prostata Skive // Jens Skytte Høj.
Profilbillede
Mattias Sundroos

For tre år siden oprettede Trygfonden: FC Prostata, og skænkede bolde, tøj og rekvisitter til de klubber, som var villige til at påtage sig opgaven at tilbyde aktivitet for primært mænd, der har været ramt af prostatakræft. 
Her var Skive IK bl.a. dem, der tog bolden op og sendte fire mand på trænerkursus hos DBU i Aarhus.

Siden da har mændene i FC Prostata Skive trænet og spillet sammen hver tirsdag formiddag fra kl 09:30 -11:00 på SIKs anlæg i Egeris og her er der altid plads til flere understreger assistenttræner for FC Prostata, Jens Skytte Høj, og ikke kun sygdomsramte:

"Vi er lidt for få, synes vi, og vil gerne have flere deltagere med. Det er ingen betingelse, at du har har prostatakræft, eller for den sags skyld andre sygdomme"

Fokus for mændene på FC Prostata er især det sociale, hvorfor træningerne selvfølgelig altid afsluttes med kaffe og brød, gode snakke, grin og godt humør, noget som er vigtigt ifølge Jens:

"Vi spiller for at få noget motion, og fordi det er bevist, at netop fodboldtræning er godt for alle"

Der er plads til alle
Tanken med FC Prostata var at tilbyde fodboldtræning for primært prostatakræftramte, men også for raske, modne herrer. 

Her uddyber assistenttræner Skytte Høj, at der er plads til alle, der står og savner lidt aktivitet, humør og fodbold i hverdagen:

"Vi spiller i et absolut moderat tempo, hvor alle kan være med, og du behøver ikke at have spillet fodbold før for at kunne begå dig"

Har du lyst til at blive en del af FC Prostata, så kræver det blot, at man køber et medlemsskab i Skive IK, hvilket koster den nette sum af 400 kr. for en hel sæson.

Kunne det have interesse, så kontakt Knud Lauridsen på 25213762 eller Jens Skytte Høj på 30289974 for yderligere oplysninger.

Kilde: Jens Skytte Høj - Assistenttræner