Igen i år er der dækket op på Kornmagasinet hos Pedersborg Vin. Traditionen med juleborde er populær. Mange har gennem årene sagt ja til at dække et bord - og mange har besøgt butikken for at opleve de smukke juleborde.
Denne jul er det fire personer fra lokalområdet, nemlig Enzo Amore fra Grønning, Charlotte Danefeld fra Ledernetværket/Fur Specialiteter, Nadja Mundberg fra Gammelgaard (Instagram) og Linda Bååth, HR-IC rådgiver, Stårup Hovedgård, som giver deres bud på et veldækket julebord.
De dækkede juleborde kan opleves i åbningstid fra torsdag og frem til nytår.
På denne tid af året er der altid nye spændende vine i sortimentet. Mange af vinene passer godt til sæsonens menuer. Årets julevine er fra Frankrig; Clos du Caillou Cotes-du-Rhone og Clos du Caillou Chateauneuf-du-Pape.
Vinproducenten har 54 ha, hvoraf kun 4 ha er Chateauneuf-du-Pape. Clos Du Caillou er en fremragende producent, som også er økologisk.
Til ris a la manden har butikken flere spændende forslag, som for eksempel portvin, Grahams Late Bottled Vintage - der passer godt til kirsebærsaucen.
Et andet godt bud er den franske dessertvin Banyuls, som også velegnet til den traditionelle juledessert.
Pedersborg Vin har i øjeblikket travlt med julegaver til firmaer med flere.
Her er masser af muligheder for at sammensætte præcis den gave, man ønsker til sine medarbejdere og andre. Gaverne kan laves i alle prisklasser.