Jonna Skov stiller op for Socialdemokratiet til KV21

Jonna Skov stiller op for Socialdemokratiet til kommunalvalget i Skive Kommune.
Profilbillede

Blå bog
54-årige Jonna Skov stiller op for Socialdemokratiet til kommunalvalget i Skive Kommune. 

Hvor længe har du boet i kommunen, og hvor bor du?
"Jeg har boet de sidste 18 år i Brårup i Skive Kommune. Vi bor i en villa i 3 plan, som faktisk er blevet for stor til os efter at børnene er flyttet hjemmefra, men vi er glade for området, og med Glattrup bæk i baghaven har vi stor fornøjelse af den skønne områdefornyelse, som Skive Vand og Skive Kommune har lavet med bl.a. Ålekongen i søen tættest på os."

Hvad betyder din opstillingskommune for dig?
"Skive Kommune er et dejligt sted tæt på både fjord, skov og hede. Her er både byliv og mulighed for at nyde naturens fred og ro. Mine børn har nydt godt af skolegangen på Brårup skole og de fine muligheder for SFO og klub, vi har i Skive.

Også de mange fritidstilbud har betydet meget for vores familie. Min yngste datter er f.eks. stadig aktiv i FDF – dog ikke længere i Skive. Et godt stisystem har vi også haft stor glæde af, så børnene selv har kunnet cykle til venner og fritidsaktiviteter."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?

  • Jeg har arbejdet de sidste 12 år i Skive skolevæsen og brænder for at være med til at skabe bedre vilkår for vores børn og unge samt de svageste borgere.
  • Jeg ønsker lige muligheder for alle børn uanset om de bor i Skive by eller i oplandet, det gælder både i dagtilbud og skolerne.
  • Gratis busser så vi stiller de unge lige, når de vil tage en ungdomsuddannelse - ingen skal have svært ved at gennemføre, fordi de ikke har råd til buskort.

Hvad er dine politiske mærkesager?

  • Barnet først - vi skal arbejde for bedre vilkår for børn og unge samt de svageste grupper.
  • Gratis busser - når de kan i Lemvig, Ikast/Brande og Morsø Kommune så må vi også kunne.
  • Vi skal bruge flere penge på “varme hænder” og ikke i kommunekassen.

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?

  • Jeg vil arbejde for bedre forhold for børnene i skoler og dagtilbud samt de svageste borgere.
  • Jeg vil arbejde for at vi bruger skattepengene borgernært i stedet for fortsat at spare op i kommunekassen.
  • Og så vil jeg arbejde for gratis bussser i Skive kommune :)


Hvad er dine fritidsinteresser?

"Jeg nyder gåture med vores schæfer, Laika, og hygge over en god middag med min familie, som består af min mand, Claus Kjeldsen, der sidder i regionsrådet og vores 4 sammenbragte børn. Vi har 2 hver, men endnu ingen børnebørn ;)

Jeg læser gerne en god bog, helst historiske romaner eller krimier. Film og serier især, science fiction og Nordic Noir som f.eks. Kastanjemanden eller danske serier som f.eks. Sygeplejeskole og Badehotellet."

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Jonna Skov stiller op for Socialdemokratiet til KV21