Igen måtte Skive fH gå slukøret fra banen

Skive fH U15 Piger 1. Division (Foto: Pia Klostergaard)
Profilbillede
dato

Skive fHs U15-piger lagde en målrettet indsats for dagen ved fredagens opgør mod Hornbæk SF, da mandskabet besøgte Hornbækhallen. Desværre tabte Skive fH med 22-21 til modstanderne, hvilket træner Søren Riis havde følgende reaktion på:

Så tæt på igen, igen, igen. Det var en rigtig flot fight, hvor alle kæmpede brat, selvom spillet ikke altid fungerede. Mulighederne for at vi vil få point var der helt til sidst, hvor vi de sidste fem minutter uheldigvis brændte nogle store chancer, og var uheldige med nogle af vores afslutninger.

Nu vil vi så også gerne snart have en sejr og jo før jo bedre. Resultatet viser heldigvis også, at vi kan være med i den bedste række, selvom vi endnu ikke har fået point på kontoen. Med to 2-måls nederlag og to 1-måls nederlag indtil videre har vi haft mulighed for point i alle fire kampe.

Riis understreger, at præstationen kan forbedres:

Vores første halvleg kunne være bedre, og det fik vi heldigvis rettet op på i anden og vi var i dag lidt presset angrebsmæssigt af Hornbæks meget bevægelige forsvar.

Kampen ender som sagt med, at Skive fH må tage hjem uden point, men træneren fremhæver dog:

Pigerne skal bare have ros for deres tilgang til kampene og spillet. Indstillingen er der altid, og når den ikke er der, så er man klar til at hanke op i sig selv, og gå ud at vise at man kan gøre det bedre, i stedet for at have alle mulige, gode og mindre gode, undskyldninger og forklaringer på hvorfor det hele ikke altid lykkes. Det er en god egenskab, som man kan komme rigtig langt med.

På søndag den 13. marts møder Skive fH modstand fra AGF. Kampen fløjtes i gang klokken 15:10 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 22-21 til Hornbæk SF
Række: U-15 Pige 1. Division A

Kilde: Træner Søren Riis, Skive fH - U-15 Pige 1. Division A