Hos EDC Skive vægter de ordentlighed og tilgængelighed højest

Fra venstre: Jeanette Bak Madsen, Karin Bodilsen, Poul Erik Handberg, Asbjørn Møller Nielsen og Anette Nygaard Espersen. Foto: EDC Skive.
Profilbillede

Den ældste spiller på banen er stadig godt med fremme i ejendomsmæglerbranchen i Skive, og har ikke planer om at give afkald på positionen i fremtiden.

Midt i Skives gågade ligger byens ældste ejendomsmæglerforretning, EDC Skive. Forretningen har eksisteret siden 1965 og bliver i dag drevet af ejendomsmægler og valuar, Poul Erik Handberg og ejendomsmægler Asbjørn Møller Nielsen.  

Foruden de to kompagnoner er også Anette Nygaard Espersen og Jeanette Bak Madsen, der begge er uddannet ejendomsmæglere, ansatte hos EDC Skive. 

Sidst men ikke mindst vigtig, sidder eftersagsbehandler, Karin Bodilsen på kontoret, hvor hun blandt andet håndterer opgaver omkring skøder, tinglysning og kontakt til bank og kreditforeninger. 

Hos EDC Skive kæmper de dagligt for at holde fast i deres strategi om at være blandt de førende på salg i Skive by og den nærmeste omkreds. 

”Vi vil gerne være markedsledende i byen, og det er vi også p.t. og har været det i mange år,” fortæller Poul Erik Handberg. 

Vægter ordentlighed højt 
Hos EDC Skive vægter de ordentlighed og moral højt, der ifølge den ene indehaver er vigtige værdier. 

”Både med vores kontakt til kunder, vores kommissioner og vores salg, altså hele vejen igennem, prøver vi at leve op til ordet ’ordentlighed’,” fortæller Poul Erik Hanberg. 

En af EDC Skives styrker, er ifølge Poul Erik Handberg, at de er meget højt tilgængelige. Som kunde kan du nemlig komme i kontakt med mæglerne næsten alle timer i døgnet. 

”Vi er altid nemme at komme i kontakt med, og vi har telefontid, inklusiv overløb, fra 08.00 morgen til 22.00 aften alle ugens dage,” fortæller han. 

Direkte på gågaden i Skive finder du EDC Skives forretning. Her varetager de bl.a. salg, udlejning, projektsalg, skødeskrivning mm. Foto: EDC Skive.

Et godt omdømme spreder sig 
Hos EDC Skive sker størstedelen af kundehenvendelserne online. Her spiller særligt de sociale medier en stor rolle, hvilket Poul Erik og hans kollegaer ”giver den gas med.”
Derudover bruger EDC Skive også det online annonceringsværktøj ’EDC Effekt’, som er med til at sikre, at forretningen får den maksimale synlighed på nettet og der, hvor potentielle købere befinder sig.  

Selvom onlineannoncering i dag fylder meget, påpeger Poul Erik Handberg, at også mund-til-øre parameteret spiller en stor rolle i en by som Skive. 

”Hvis folk har haft en god oplevelse med os, så fortælles det i byen. Og på den måde kommer der også mange den vej ind og fortæller, at de har hørt godt om os. Så mund-til-øre kan være lige så vigtigt som online medier.” 

Service, ordentlighed og tilgængelighed er derfor ifølge Poul Erik Handberg de tre vigtigste faktorer, når det kommer til at opretholde et godt ry i mæglerbranchen.  

Hos EDC Skive oplever de også, at flere kunder kommer igen og igen, ligesom den samme bolig kan være genganger blandt mæglerne.  

”Sidste år havde vi for eksempel et hus, som vi solgte for tiende gang, i den tid jeg har været ansat,” fortæller Poul Erik Handberg. 

Han tilføjer desuden, at 2020 har været EDC Skives bedste år nogensinde, hvilket de ikke havde forventet set i lyset af corona-pandemien.  

Ikke to dage er ens 
Står det til Poul Erik Handberg, er det noget helt særligt at være mægler i lige netop Skive. 

”Du møder en masse dejlige og nye mennesker hver dag, så der er aldrig to dage, som er ens,” fortæller han.

Han tilføjer, at også kombinationen af både at være ”ude og hjemme” er særligt rart ved ejendomsmæglerfaget. 

Hos EDC Skive har de en stabil medarbejderkreds og netop det, håber Poul Erik Handberg på, at der vil fortsætte ud i fremtiden. Dét kan nemlig ifølge ham have stor betydning for kunderne. 

”Når kunderne kommer tilbage, betyder det noget, at det er den samme. Hvis de nu kommer igen om syv år og skal have solgt deres bolig, så tror jeg, det er en fordel, hvis de kan genkende en.” 

Hvis du vil se eller læse mere om de aktuelle, ledige boliger i Skive og omegn, kan du følge med på EDC Skives facebookside her. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Poul Erik Handberg // EDC Skive