Højslev IF sejrer uden at være prangende

Højslev IF Serie 2 Herrer (Foto: Michael Henriksen)
Profilbillede

Lørdag kl. 13:00 lagde Højslev Stadion græs til opgøret mellem Højslev Station IF og Viborg Søndermarken IK. Efter en utroligt svær kamp, formåede Højslev at sende udeholdet hjem med et 3-2-nederlag.

Michael Henriksen var ikke helt tilfreds, selvom sejren kom i hus:

- Jeg synes, at vi slås lidt med det pt. Indstillingen og fighten er tilstede, men det er ikke flydende spil der giver os pointene. 1. halvleg rammer vi ikke niveau, men arbejder godt defensivt. 2. halvleg bliver meget bedre uden at vi spillemæssigt er helt oppe at ringe.

- Til gengæld får vi langt bedre fat i det offensive spil og målt på fordelingen af chancer kan sejren vel godt forsvares.” fortæller Michael Henriksen og uddyber, hvad der lykkes.

- 1. halvleg var OK defensivt og ellers synes primært jeg kan referere til 2. halvleg, hvor vi skaber mange chancer og også score vores mål. Så 2. halvleg godkendt målt på resultatet.

Selvom 11 mand udgør et hold, er der alligevel nogen, der præsterede iøjnefaldende ifølge Michael.

- I dag gik stemmerne til vores bedste mand, Michael Madsen. Michael gik forrest da spillet ikke flød, og viste sin ærgerrighed omkring hans to scoringer. Kunne være fedt, hvis nogle af vores andre drenge havde samme evne, når spillet ikke flyder som ønsket.

På søndag den 18. september skal Højslev Station IF møde Thisted FC. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 på Lerpytter Anlæg.

Kampens resultat: 3-2 til Højslev Station IF
Række: Herrer Serie 2 - Efterår

Mål
49'1-0Michael Madsen
51'2-0Michael Madsen
63'2-1Lasse Dahl
65'3-1Niels Emil Møller Madsen
79'3-2Lasse Dahl
Kilde: Træner Michael Henriksen, Højslev Station IF - Herrer Serie 2 - Efterår